.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тече ми вече 3ти ден

Правих за пръв път секс преди 4 дни и все още имам кръв ? Защо е това ? Съвсем мъничко е но ме притеснява а и ми пари като пишкам ?

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Еми душко ако му е бил голям може да си разкъсана нещо. И на мен ми тече, но само до сутринта. Имах малка раничка която после бързо зарастна. И на мен ми пареше. Но трети ден вече е много за това отиди на гинеколог. И без такива "срам ме е", "не искам майка ми да разбира", защото нещата може да станат много сериозни и да се получи някоя инфекция
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Re: Тече ми вече 3ти ден

Цитирай Първоначално написано от kukla12345
    Правих за пръв път секс преди 4 дни и все още имам кръв ? Защо е това ? Съвсем мъничко е но ме притеснява а и ми пари като пишкам ?

otidi na ginekolog
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel

otidi na ginekolog
    +1
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Цитирай Първоначално написано от padnal_angel

otidi na ginekolog
    +1
    +1
    To love is easier than to prove your love!!!

Супер фен
    Както казаха по-горе- иди на гинеколог, за да не се притесняваш... но според мен е нормално така, дори и няколко капчици кръв...все пак ти е било за първи път...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Може да си в цикъл.

Отиди на гинеколог.

Град
    до твоята звезда :)
    Изчакай още ден примерно .. , ако не минава право при гинеколога ти .

hottie
    Guest

Mila, ne se pritesniavai! Niakoi momi4eta imat po-mesest himen i za tova moje da im te4e krub niakolko dni sled polovia akt.
    Na men mi te4e 10 dena!!! I ginekolojkata mi obiasni to4no tova. Gledai da ne pravi6 sex v blizkite dni i vsi4ko 6te se opravi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е нормално да кървиш толкова време, дори и да е малко като количество.

ухааааа яко са те клатели ОМГ .... аз нз не разбирам от тез кървища ........ единствения път когато имах кръв в гащите беше кат ми се скъса хуя .... в буквален смисъл , докато ебах аверката си и ми са спраска кожата и станаха едни бози и айряни ....и компоти ....... и след тва 1 седмица "на сухо" а си беше доста мокро и дънките ми се в кръв напрао не бях си показвал ни носа ни хуя на вънка щяха ма луднат от базици

иначе и аз ще те посъветвам иди на гинеколог .... ако нямаш 18 сподело с майка ти не крии от нея тя винаги ще ти помогне !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

hottie
    Guest
    Gorkoti momi4e,ne ia sduhvaite. Az sum kurviala 10 dena! ginekolojkata togava mi kaza,4e e normalno i niakoi kurviat i pove4e pri po-mesest himen.

За да си най-спокойна,иди на гинеколог

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    За да си най-спокойна,иди на гинеколог
    Ami i tova e viarno No ina4e spoko,ne e ni6to stra6no

Mi i gadjeto mi be6e taka , no ginekologa kaza 4e bilo normalno - ne se pla6i
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Spox.. Na men sled pyrviq pyt mi teche 4-5 dena.. nishto ti nqma
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си