- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тече ми вече 3ти ден
Правих за пръв път секс преди 4 дни и все още имам кръв ? Защо е това ? Съвсем мъничко е но ме притеснява а и ми пари като пишкам ?
Еми душко ако му е бил голям може да си разкъсана нещо. И на мен ми тече, но само до сутринта. Имах малка раничка която после бързо зарастна. И на мен ми пареше. Но трети ден вече е много за това отиди на гинеколог. И без такива "срам ме е", "не искам майка ми да разбира", защото нещата може да станат много сериозни и да се получи някоя инфекция
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от kukla12345
otidi na ginekolog
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
+1Първоначално написано от padnal_angel
Bring me to life...
+1Първоначално написано от Evanescencefan
To love is easier than to prove your love!!!
Както казаха по-горе- иди на гинеколог, за да не се притесняваш... но според мен е нормално така, дори и няколко капчици кръв...все пак ти е било за първи път...![]()
Изчакай още ден примерно .. , ако не минава право при гинеколога ти .
Mila, ne se pritesniavai! Niakoi momi4eta imat po-mesest himen i za tova moje da im te4e krub niakolko dni sled polovia akt.Първоначално написано от kukla12345
Na men mi te4e 10 dena!!! I ginekolojkata mi obiasni to4no tova. Gledai da ne pravi6 sex v blizkite dni i vsi4ko 6te se opravi![]()
Не е нормално да кървиш толкова време, дори и да е малко като количество.
ухааааа яко са те клателиОМГ .... аз нз не разбирам от тез кървища ........ единствения път когато имах кръв в гащите беше кат ми се скъса хуя .... в буквален смисъл , докато ебах аверката си и ми са спраска кожата и станаха едни бози
и айряни ....и компоти ....... и след тва 1 седмица "на сухо" а си беше доста мокро и дънките ми се в кръв напрао не бях си показвал ни носа ни хуя на вънка щяха ма луднат от базици
![]()
иначе и аз ще те посъветвам иди на гинеколог .... ако нямаш 18 сподело с майка ти не крии от нея тя винаги ще ти помогне !
Gorkoti momi4e,ne ia sduhvaite. Az sum kurviala 10 dena! ginekolojkata togava mi kaza,4e e normalno i niakoi kurviat i pove4e pri po-mesest himen.
За да си най-спокойна,иди на гинеколог![]()
Ami i tova e viarnoПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
No ina4e spoko,ne e ni6to stra6no
![]()
Mi i gadjeto mi be6e taka , no ginekologa kaza 4e bilo normalno - ne se pla6i![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq