- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя си хвана гадже !?!??!
Тя си хвана гадже а преди си писахме лафихме скоро щях да и кажа ... ЖИВОТА СВЪРШИ !! Немога да повярвам че това се случва !!! ОБИЧАХ Я !
Ем няма как живота продължава явно си се забавил прекалено много докато бъдеш сигурен че искаш да и кажеш какво чустваш към нея
Vladoka rulzzz
za tva se deista burzo a ne da 4akash cql jivot podhodq6tiq moment...uspeh s sledvashtata
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
еМ мОмИчЕтО нЕмОжЕ сАМо тЕбЕ дА чАкА сА дА сИ и кАзАл пО-рАнО .....![]()
Живота продължава....успокой се.![]()
Да,живота продължава,може да се успокойш![]()
бил си несериозен и мноо си са бавил
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
emi trbvalo e da distva6 mn po rano.... tq nqma samo teb da 4aka q...
jivota prodaljava..6te si nameri6 dr
![]()
Вените....
Грешиш...!Живота продължава!....свиквай-не винаги когато искаш нещо можеш да го получиш.
И смяташ, че заради едно момиче живота ти свършва?Има толкова други...
Явно си чакал прекалено много, на нея и е писнало и си е намерила друг. Действай по-бързичко със следващата :P
emi 6to da ne si hvane,kato ne si deistval kogato e trqbvalo...
Шсе самоубива ли някой ?
Пич не се убивай за тва е.Не си струва е.Светът не се върти около 1 човек.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
ААА?
по темата:ми ако й беше казал по-рано можеше са да е с теб например...бай дъ ъей:живота продължава...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Мдам...режат се по дължината...за незнаещите!Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно-да не ти пука!Има толкова други!Следващия път бъди по решителен и не чакай толкова дълго!Успех!![]()
еми и аз тъкмо да кажа на едно момче, че много го харесвам и хоп, той си хвана гадже!Ама скъсаха!
Сега искам да му кажа, ама не мога, щото ме е срам! Чувствам че ме харесва, ама нещо ме спира. Колкото до теб, може момичето да те харесва, но да е чакала твърде дълго и да и е писнало! Следващия път побързай с признанието!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Някои момичета не обичат да чакат...
амии ако си усещал че има някфи чувства към теб..нз според мен никога не е късно да кажеш на някого че го обичаш ;]]
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Не свършва живота, ти просто си закъснял... Ми давай, признай и ..
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от w0sh
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...