- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя си хвана гадже !?!??!
скачай от покрива, да си фане гадже тцтцтц не я е срам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ZAKASNQ...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Когато прекалено много пишеш и закъснееш с филмите минаваш в групата на приятелите![]()
не е последното момиче на земята!Relax,honey...![]()
хахахаПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Защо толкова се лигавиш?Момче си, пък и какво толкова.В крайна сметка това е едно харесване, не си бил влюбен в нея.Не знам и дали сте се виждали, ти трябва да кажеш дали е така.Тя явно е нямала същите чувства.
mmm ti 6tom ne si deystval da nqma cql jivot tebe da 4aka![]()
![]()
![]()
![]()
Щом си е хванала друг хвани си и ти веее,в живота ще преживееш толкова много неща за всяка следваща ли ще се вайкаш ОБИЧАЛ СИ я очевидно тя не го заслужава![]()
poznatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooo :@Първоначално написано от maximalniq
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Ами явно прекалено дълго си изчаквал, сигурно на момичето му се е изчакало чакането, и не са му стигали виртуалните срещи...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Да не е било "връзка" по скайп ? Ако е било така - нормално е. Какво е предимството на това само да четеш писанията на другия и да не може да поддържате нормално общуване.
Ако сте си се виждали и т.н ти си задръстеняка, че не си успял да й привлечеш вниманието.
И няма "обичах я". Ако си я обичал - ще я обичаш все още.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от w0sh
![]()
Момиче съм
опитай да продължиш на пред знам че е трудно но няма лесни неща в тоя живот
еми кат се бавиш е така ... да си действал на време ... но имай надежда![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
За всеки влак си има пътници и твоя ред ще дойде![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
napalno te razbiram pi4 i pri men situaciqta be6e absolutno identi4na prez cqloto vreme si misleh 4e 4ustvata ni sa spodeleni i tq mn zverski se podigra s men napravo 6tqh da otka4a i nai lo6oto e 4e o6te ne moga da q zabravq,no ne se bezpokoi vremeto lekuva zapo4vam da se ubejdavam v tova![]()
От самосъжаление няма полза. Животът ти няма да свърпи, защото не си с нея. Приеми го, има и други момичета.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Гадно, но едно момче постъпи по същия начин с мен.Живота не свършва.Не се отказвай обаче, ако наистина държиш на нея. Покажи й чувствата си - не и ги казвай.
"Когато има воля, има и път! Да тръгваме!"Успех !
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)