- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от помощ...
Нещо ми става ... Не знам точно какво,но усещам,че почвам да превъртам ... Звучи смешно,но е така ...
Проблемът е следният ... С приятелят ми сме заедно от 2 години и половина ... иии аз на моменти откачам...Почвам да крещя,да викам,да му се карам....измислям си всевъзможни причини за скандали...Той даж си мисли,че не е сигурен дали го обичам ...
Само да кажа,че не сме си омръзнали,защото той ми е казвал,че съм човекът с който иска да прекара живота си,както и той за мене е този ... Винаги си имаме теми за разговор,винаги има какво да правим,не ни е нито тъпо,нито отегчено,а се виждаме всеки ден ...
Просто проблема е в мене и искам помощ... как да контролирам това ?! На психиатър ли да отида,какво да направя....Усещам,че на него му писва от тези измислени скандали,колкото и да ме обича и да не може без мене ..
Моля за някакво съветче ... ако са повече ще е най-добре...какво да правя ... и най-вече как да спася връзката си,която знам,че има бъдеще... Много,много моля ... !!! Благодаря![]()
Пробвай да си контролираш нервите или да ги избиваш по друг начин...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Контролирай си нервите откъде накъде ще си изкарваш нервите върху него не си мисли че ще те търпи вечно оправи си отношението към него
Vladoka rulzzz
Мии кофти е така.Аз по 1 време имах подобен проблем- за най-малкото правех невероятни скандали.Опитай с фитнес аз така се оправих.Вс бесове минават,4е и отслабваш
![]()
Мерси на всички....не съм права знам,знам че не и честно ...
Ще опитам с фитнеса или друго ще измисля ....![]()
ходи на бокс, ще си изкарваш яда на боксовата круша или на опонента![]()
Все трябва да има причина да избухваш така..може би си несигурна в себе си или пък е от друго..консултирай се с психолог, определено ще ти помогне
Първоначално написано от bibonka
Еми какво да ти кажа ... според мен ще е добре да се замислиш "защо правя така" ,"защо му креще и правя скандали с него за нищото" ... Опитай да овладееш агресията си и спри да е изкарваш в/у него ,намери някво занимание ,което например да взима много енергия от теб - ходи на фитнес ,тренирай нещо дръж се по добре с него или всеки път когато ти идва да му се разкрещиш просто си кажи на ум "ся ще замълча ........" А защо не и да идеш да поговориш с психолог ... спокс няма нужда от психиатър за това![]()
Ако искаш психолог Skype : sonic_x1 щи помогна пак ако искаш и са моа ти кажа горе доло ми начи тфа с фитне са може амаа... почти несигорен начин опитаи на кафенце с някоя приятелка си говорете за теа раоти или има 1 нещо което повечето хора мислят за лудост Медитираи аз бях ф сащата ситуация тфа просто хормоните те бутат и така става се чудиш вече кфо да праиш опитаи с медитиация мисли за хубаво нещто по 5 мин. на ден помага и то много ма за всеки случай намери ме ф скайпа и щи помогна