- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сънища...
Бооже,тая нощ сънувах,че правя секс в самолет с бившето ми гаджеКакво може да значи това....(не съм правила секс още,а и няма да се случи скоро
)та защо сънувам,че правя секс като не съм правила...
...
За да ти е гот. И обикновенно сънищата не се сбъдват, така, че или няма да пътуваш в самолет или няма да правиш секс. Честито![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
абе аз скоро секс няма да правя,ама в самолет ще се возя при всички положения,защото лятото ще пътувам за 2 месеца в САЩПървоначално написано от jony
![]()
![]()
...
Не знаех че и момичетата имат мокри сънища .... Ами време ти е и за секса явноПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
da we,na 13 symПървоначално написано от Roiroi
![]()
...
Mи к'во, даже си стара по форумните критерий![]()
nenenene nqma da stavam kato onezi kurvi4ki det se e*at na 13Първоначално написано от jony
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
те са ГОЛЕМИ бе, стига![]()
Еми " Гладна кокошка просо сънува.."Спокс моме явно просто си била в разгонен период и сексуалността ти се е насочила към последния човек ,който е бил така по-близко до теб или те е възбуждал повечко..Нема се Пуашиш сичко е в реда на нещата
![]()
![]()
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
hahaha mi tva e 6toty si si mislila sa biv6iq prez denq a sigyrno i za putyvanei taka e stanaly 4e glavata ti e rodila tozi sun...yeeee kvo qko obqsnenie
![]()
Ooo не знам,ама вие ме срамите така...не съм се разгонвала до сега![]()
...
Zashtoto ti se pravi.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
da we....strah me eПървоначално написано от amatorium
...
мръсница :PПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
![]()
щото блъскаш много скречове
баси тъпата тема
какво е това?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
...
Това е нещотото което ти остава да направиш ако не си махнеш няколко ребърцаaka Marylin Manson.
обияснението се крие в психологията. Сънищата са изявата на нещата. несъзнателното се превъплащава в тях. Ти си сънувала че правиш секс с бившето... явно не искаш да си признаеш, но вероятно понякога си си въобразявала как го правите или поне нещо от сорта... Вика му се нагон. + тфа си във възрастта в който хормоните правят БУМ ... подготви се за още доста такива сънища. Колкото и странно да ти звучи няма нищо странно в тфа да сънуваш че го правиш. Просто хормоните ти бушуват, и подсъзнанието ти си изиграва ролята![]()
Na 13 ne znaesh kakvo e skrech ?! Ami svirka znaesh li kakvo be,mila ?Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ще й дойде времето,всичко ще научи... :P ...трябва ли от 3-ти клас да има богата информация за задоволяване и самозадоволяване :PПървоначално написано от Lorelei
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Спокойно де))това си е нормално няма страшно
)хубаво е че все още има момичета които не бързат да се на е**т колкото се може по рано
евала и на момичето пък и кво като не знае какво е скреч
))ще разбере :ПППП :P :P :P :P
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Сънищата изразяват подсъзнателните ни желания.Дори и това,което не бихме се осмелили да направим.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Също може да са породени от страхове,нещо от деня,което ти е направило осбено впечатлние.
От всичко може да е![]()
offline forever!
Vreme ti e da se praska6 na4i![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Ne,ne ste me razbrali pravilno.Principno ne bih se podigravala,ako shte i 20 godishno momche da me popita kakvo e svirka,zashtoto v kraina smetka nikoi ne se e rodil nauchen i vseki trygva ot nqkyde i az sym pitala,za da razbera-normalno.No sluchaqt e razlichen... Zabelejete nachina,po koito tq kaza che e na 13,kakto i posta predizvikal tova i izkazvane...che veche kak li ne i e vreme za seks..."Da we,na 13 sym" Ihaaaa...Emi da zapochva togava da se chulastri,che da ne vzeme da prezree.Първоначално написано от vesito_gb
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica