.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Сънища...

Сънища...

Бооже,тая нощ сънувах,че правя секс в самолет с бившето ми гадже Какво може да значи това....(не съм правила секс още,а и няма да се случи скоро )та защо сънувам,че правя секс като не съм правила...
    ...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    За да ти е гот. И обикновенно сънищата не се сбъдват, така, че или няма да пътуваш в самолет или няма да правиш секс. Честито
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    За да ти е гот. И обикновенно сънищата не се сбъдват, така, че или няма да пътуваш в самолет или няма да правиш секс. Честито
    абе аз скоро секс няма да правя,ама в самолет ще се возя при всички положения,защото лятото ще пътувам за 2 месеца в САЩ
    ...

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    абе аз скоро секс няма да правя,ама в самолет ще се возя при всички положения,защото лятото ще пътувам за 2 месеца в САЩ
    Не знаех че и момичетата имат мокри сънища .... Ами време ти е и за секса явно
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    da we,na 13 sym
    ...

Град
    София
    Mи к'во, даже си стара по форумните критерий

Mи к'во, даже си стара по форумните критерий
    nenenene nqma da stavam kato onezi kurvi4ki det se e*at na 13
    ...

Град
    София
    те са ГОЛЕМИ бе, стига

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Време е да си купиш съновник.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Еми " Гладна кокошка просо сънува.." Спокс моме явно просто си била в разгонен период и сексуалността ти се е насочила към последния човек ,който е бил така по-близко до теб или те е възбуждал повечко..Нема се Пуашиш сичко е в реда на нещата
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

hahaha mi tva e 6toty si si mislila sa biv6iq prez denq a sigyrno i za putyvane i taka e stanaly 4e glavata ti e rodila tozi sun...yeeee kvo qko obqsnenie

Ooo не знам,ама вие ме срамите така...не съм се разгонвала до сега
    ...

Мега фен Аватара на amatorium

Re: Сънища...

Бооже,тая нощ сънувах,че правя секс в самолет с бившето ми гадже Какво може да значи това....(не съм правила секс още,а и няма да се случи скоро )та защо сънувам,че правя секс като не съм правила...
    Zashtoto ti se pravi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Сънища...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Zashtoto ti se pravi.
    da we....strah me e
    ...

Ooo не знам,ама вие ме срамите така...не съм се разгонвала до сега
    мръсница :P

щото блъскаш много скречове

баси тъпата тема

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY

баси тъпата тема
    какво е това?
    ...

Това е нещотото което ти остава да направиш ако не си махнеш няколко ребърца aka Marylin Manson.

обияснението се крие в психологията. Сънищата са изявата на нещата. несъзнателното се превъплащава в тях. Ти си сънувала че правиш секс с бившето... явно не искаш да си признаеш, но вероятно понякога си си въобразявала как го правите или поне нещо от сорта... Вика му се нагон. + тфа си във възрастта в който хормоните правят БУМ ... подготви се за още доста такива сънища. Колкото и странно да ти звучи няма нищо странно в тфа да сънуваш че го правиш. Просто хормоните ти бушуват, и подсъзнанието ти си изиграва ролята

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

баси тъпата тема
    какво е това?
    Na 13 ne znaesh kakvo e skrech ?! Ami svirka znaesh li kakvo be,mila ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от Lorelei

баси тъпата тема
    какво е това?
    Na 13 ne znaesh kakvo e skrech ?! Ami svirka znaesh li kakvo be,mila ?
    Ще й дойде времето,всичко ще научи... :P ...трябва ли от 3-ти клас да има богата информация за задоволяване и самозадоволяване :P
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    gabrovo
    Спокойно де ))това си е нормално няма страшно)хубаво е че все още има момичета които не бързат да се на е**т колкото се може по рано евала и на момичето пък и кво като не знае какво е скреч ))ще разбере :ПППП :P :P :P :P
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    da we,na 13 sym
    Сънищата изразяват подсъзнателните ни желания.Дори и това,което не бихме се осмелили да направим.
    Също може да са породени от страхове,нещо от деня,което ти е направило осбено впечатлние.
    От всичко може да е
    offline forever!

Vreme ti e da se praska6 na4i
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от vesito_gb
    Спокойно де ))това си е нормално няма страшно)хубаво е че все още има момичета които не бързат да се на е**т колкото се може по рано евала и на момичето пък и кво като не знае какво е скреч ))ще разбере :ПППП :P :P :P :P
    Ne,ne ste me razbrali pravilno.Principno ne bih se podigravala,ako shte i 20 godishno momche da me popita kakvo e svirka,zashtoto v kraina smetka nikoi ne se e rodil nauchen i vseki trygva ot nqkyde i az sym pitala,za da razbera-normalno.No sluchaqt e razlichen... Zabelejete nachina,po koito tq kaza che e na 13,kakto i posta predizvikal tova i izkazvane...che veche kak li ne i e vreme za seks..."Da we,na 13 sym" Ihaaaa...Emi da zapochva togava da se chulastri,che da ne vzeme da prezree.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си