- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вътре или вън (с кондом)
Ясно е, че ако искаме да надуваме балона ще свършим вътре. Като не искаме това как го предпочитате като използвате капут. Вътре или вън? Ако свършим вътре и после внимателно се изнесем навън без да се изхлузваме има ли някакви рискове? Или като се усетя да го вадя и да си се оправям с "подаръчетата"?![]()
махаш кондома,свършваш в нея после го слагаш и продължаваш...
Първоначално написано от kombarka
Според мен, за да си спестиш малко притеснения, е най-добре едно момче да свърша отвън, независимо с кондом или без......мое мнение.Така и двамата ще са по-спокойни, а не после : "Свърши в мен, с презерватив бяхме. Бременна ли съм?" и т.н.....
![]()
Ami nqma problem da svyr6i6 vytre v neq ako si s prezervativ, no posle byrzo trqbva da go izvadi6, za6toto kato spadne, moje da se izhluzi i....![]()
A za sexa bez prezervativ moga da kaja, 4e e po-gotino use6taneto, no e i po-riskovano, za6toto predi da svyr6i6, ot teb se otdelq nqkakva predeqkulazionna te4nost i v neq sy6to se sydyrjat spermatozoidi i pak moje da se zabremenee.![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Да ве, а не щеш ли сички да си купиме дилдота и с тях да ви ебеме, за да не забременеете![]()
PffffПървоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Ami az ne se doverqvam na kondomite osobeno. Svurshvam vun.
Eating isn't cheating - Arnold
Мъжа и с кондом свършва вън!Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
dori i s kondom e po-dobre maja da svar6i van i dvamata 6te sa po-spokoini
+1 .......Първоначално написано от gavro64eto
Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!
Ami az praq seks bez prezervativ no ne svur6va v men a kogato praim sus(to e mn rqdko),togaa svur6va v men i daje sled kato svur6i produljavame sus su6tiq!Do sega samo vednuj sme gafili sus skusan prezervativ,no slava bogu nemashe ni6to!!!A bez prezervativ udovolstvieto spored men e po dobro :P :P :P
Jivei dnes,zashtoto v4era nqma da se vurne,a utre moje da ne doide!
голяма ли е разликата във чувстовото със и без презерватив?
Като еба с кондом сваршвам вътре ,иначе риск има - ако е скъсан капутаПървоначално написано от g_dore
![]()
Аз бих си спестила нервите и притеснението.Затова и със,и без капут-да свършва вън![]()
Kato go pravime s prezervativ svur6va vutre.Ne znam za vas no pri men cialoto ydovolstvie otiva na kino kato ne go ysetia dokato svur6va i zatova i ne sum privurjeni4ka na seksa bez predpazni merkiA ako ne iskate da se 4ydite dali ne ste zabremeneli vupreki prezervativa prosto go nadyite sled ypotreba.Na nas samo vednuj ni se e kusal prezervativ i edin put be6e defekten(
)...
Nie syshto pravim taka.Ponqkoga toi svyrshva vytre,kato malko predi da svyrshi go vadim da poglednem prezervativa i sled tova kato svyrshi go dolivame s voda da se uverim,che e zdrav i zasega da chukna na dyrvo ne sme imali problem.Първоначално написано от slun4ice
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
от си4ки коментари уставини май е по-добре нав1н :> а я сега кажете каде под то4но![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
абе я навън ... че най - сигурно...
Как къде?На корема или в устата на момичето.
![]()
Nai-chestoto e v ustichkata,inache vyrvu gyrdite ili v/u koremcheto. :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
![]()
![]()
![]()
ами СЪГЛАСЕН и аз !!!
Ами винаги правим сексът с презерватив и свършва в мен.Не съм някаква маниачка на тема "да не забременея",пазим се и преглеждаме презерватива след секс.До сега не сме имали проблем (дано и да нямаме),така че нямам причина да се притеснявам.Като нещо стане недай си Боже,ще му мислим.
Винаги извън кондома ... хора риск има !
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg