- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Силиконов сутиен
![]()
бихте ли ми казали дали става за многократна употреба?
![]()
моля Ви ако някой знае да пише!
В любовта е като на война: лесно започва, трудно свършва, невъзможно е да я забравиш!
Ako e tozi silikonov situen koito si predstavqm... Da stava!
Потърси в Google в изображенията - напиши "Un Bra", че тук смахнатата система не ми дава да пускам линк към друг сайт![]()
![]()
![]()
И като го намериш ако е това, за което питаш - да, за многократна употреба е :P
Даже като му свикнеш става удобен
Може да е 10, 15, 20, 30 лв. . . зависи от къде си го вземешЗнаеш как е
![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
естествено, че става за многократна употреба
А някой пробвал ли е и има ли сутиен с гел (вместо подплунка има някакъв гел)
dam ima ama e mnogo tejak![]()
А това...аз разбрах,че може да се ползва само с тясна блуза,която да го придържа?
Дам,аз имам такъв...наистина е тежичъкстава за многократна употреба..не и след като го изпереш 2-3 пъти,значи можеш да го позлваш точно толкова!Дори аз си позволих да го позлвам 4 пъти и стана гаф...добре,че бях вкъ6ти
![]()
Mmmmmmmmm... kakav gaf?Първоначално написано от pepita87
Ми имах такъв и да става за многократна употреба.Носих си го само на по тясни потничета или такива без презрамки.И да определено тежи ама си бях навила на пръста че искам такъв.И в началото на лятото всичко си беше наред,но после в горещините като започнех да се изпотявам и той се отлепяше.Беше повече от ужасно!Накрая ми писна и замина в кофата.Повече такива неща няма да си взимам![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Ми лесно е да се досетиш,падна изпод блузката,останах без цициПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
паднаха ти циците аПървоначално написано от pepita87
![]()
![]()
![]()
![]()
бахти ситуацията
![]()
![]()
случвало ми се е
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ti za koi tip sutien govori6,za6toto ima 3-ediniq e nai-stariq model wonder bra,koito si e normalen sutien sas silikonovi podplanki vatre.drugie ot tezi,koito predstavlqvat samo dve silikonovi 4a6ki i se zalepqt kum biusta,a tretiq-az si vzeh v4era-na Lor mar vatre sas silikonov gel-pravi gi dosta golemi,ultra kragli i e stra6en![]()
![]()
![]()
![]()
то за тва питах як ли е този третия и от къде си го купила?Първоначално написано от Mademoiselle
![]()
Една приятелка си купи от този третия.Ахх как и завиждамИзобщо не си личи, че е с такъв .. направо е страхотен направи и цицките ЦИЦИЩА
![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
kolko dade za nego iskam i az da si kupq![]()
сигурно не е много скъп![]()
аз пак не мога да си представя как ще стои такоз чудо*залеп*
Не съм чела горните мнения.. но ти препоръчвам да не си го славаш в топло време, защото аз веднъж го направих и да не ти казвам как съм се прибирала.. с ръце на гърдите.. хаха, бях доста смешна.. като ти се изпотят гърдите и пада много лошо сутиена, изобщо не държи.... затова.. просто внимавай кога си го слагаш, така те съветвам, иначе е за многократна употреба, докато вече лепилото не спре да държи
ot kade se kupuva i kolko struva pls kajete.Първоначално написано от stomah4eto
tozi koito e s gel v cha6kite nqma veroqtnost da padne nali![]()