Kolko ot vas hodqt na grimior... da gi grimira profesionalist... I kolko ot vas predpochitat da svyrshat tazi rabota sami... Nqmam predvid ejednevno... a kogato se nalaga... za nqkakav specialen sluchai... I ako hodite kolko e chesto... Imam golqmo jelanie da se zanimavam s tova.. i mislq da izkaram edin kurs sega... i sym si namerila mqsto kydeto da rabotq... Pritesnqva me edinstveno dali shte byda dostatachno poseshtavana....
Аз сама си се справям...![]()
mi da ti kaja sama se grimirvam...ama ako e za po-vajen slu4ai bih oti6la na grimior.dosega ne sum hodila de![]()
Ами аз лично смятам, че сама се справям много по-добре и трудно бих се доверила на непознат да ми мацоти лицето, но пък има и хора, които са с двете леви.... За по-специални случаи със сигурност биха посетили гримьор. Аз лично смятам да се правя сама и за бала![]()
самакато ще и на среща с испанската кралица да бъда, пак сама...веднъж позволих на една приятелка на мама да ме намацоти, която попринцип се слави с това, че има усет, и си е гримьорка...божеее нямате си представа на какво ме направи
бях по-грозна дори и отколкото съм си попринцип без грим
![]()
И аз сама, защото си слагам каквито цветове харесвам, а не каквито уж ми отиват
да, казват ми, че златно ми отива, а пък после като ме гримират, приличам на току що изровено съкровищеПървоначално написано от Yanichka
![]()
Ne vinagi tova koeto vaji za golqma chast ot horata i po tochno koe otiva na cveta na ochite im principno im utiva naistina... Naprimer sinioto mnogo otiva na sini ochi... zelenoto na kafqvi... i t.n. Prosto rabotata na edin grimior e da podchertae hubavite neshta i da prikrie nedostatacite v edno lice... a ne da go napravi natrufeno i izglejdashto kato palqcho... A za syjalenie mnogo grimiori rabotqt tochno po tozi nachin... Grimirat po edin i sashti nachin vinagi i posle rezultata ne e vpechatlqvasht...
ако това на снимката си ти, и си се гримирала сама, започвай веднага курса, и после късметПървоначално написано от Nadelina
![]()
Emo Doll she doidesh li da te grimiram![]()
P.S. Da az sym tova na snimkata i da az sym se grimirala ..![]()
даааа много искамПървоначално написано от Nadelina
дори и не винаги да е сполучливо /при теб ще е, убедена съм/, много обичам някой да ме глезииии
![]()
научих се да се гримирам като хората![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Отдавна не съм се гримирвала, но иначе предпочитам братовчедка ми да ме гримирва - има дарба.![]()
На теб не ти пречи да си изкараш курса. Съмнявам се да нямаш клиентала. Пък и ще се осъвършенстваш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не бих дала на някой да ме гримира, дори и да е гримьорът на някоя Холивудска звезда ... Само на кака съм давала. Тя може да гримирва много добре, но просто повече няма да й дамМразя някой да ми пипа лицето, а още по-малко да го мацоти. Само на себе си имам доверие
Естествено, за някой по-важен случай може и да отида на гримьор, но ... Не е сигурно
![]()
sama samo fonduten ryj i spirala slagam
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
nedelina mn qk grim ima6 obqsni mi kak to4no go prai6 i kvi marki izpolzva6 plss
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Един-единствен път ходих на гримьор... айде 2.. веднъж на пробен грим и втори път в деня на абитуриентския ми бал.![]()
Гримирам се сама независимо дали поводът е специален или не.
Ти пак можеш да си изкараш курса. Едно свидетелство, че си компетентна в тази област никога не е излишно.Аз лично също бих се записала на подобен курс дори и само да се гримирвам сама.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ami az sam hodila za edin slu4ai i na istina mackata si razbira6e ot rabotata i ne mi strauva6e mn oba4e vav salona v koito raboti se zanimava i s manikiura tai kato ne e koi znae kolko pose6tavana za grim ai uspex4eta![]()
ами аз никога не съм ходила на гримьор, но бих отишла някога. За бала обаче мисля сама да се справя.![]()
SMILE FOR ME NOW
не не ходя на никакъв гримьор справям се супер и без чужда помощ...
No martini .. no party..
Стани гримьор и ще дойда при теб да ме гримираш за бала тая година :Р
НЕ ХОДЯ
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
И аз не ходя... обаче искам да отида някой път ... интересно ми е...![]()
Първоначално написано от 08mdam__
![]()