.

Виж резултатите на анкетата: Hodite li na grimior?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Hodq redovno

0 0%
  • Hodq chat-pat

4 11,76%
  • Ne hodq

30 88,24%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: гримиор

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

гримиор

Kolko ot vas hodqt na grimior... da gi grimira profesionalist... I kolko ot vas predpochitat da svyrshat tazi rabota sami... Nqmam predvid ejednevno... a kogato se nalaga... za nqkakav specialen sluchai... I ako hodite kolko e chesto... Imam golqmo jelanie da se zanimavam s tova.. i mislq da izkaram edin kurs sega... i sym si namerila mqsto kydeto da rabotq... Pritesnqva me edinstveno dali shte byda dostatachno poseshtavana....

Супер фен
    Аз сама си се справям...

mi da ti kaja sama se grimirvam...ama ako e za po-vajen slu4ai bih oti6la na grimior.dosega ne sum hodila de

Ами аз лично смятам, че сама се справям много по-добре и трудно бих се доверила на непознат да ми мацоти лицето, но пък има и хора, които са с двете леви.... За по-специални случаи със сигурност биха посетили гримьор. Аз лично смятам да се правя сама и за бала

Мега фен
    сама като ще и на среща с испанската кралица да бъда, пак сама...веднъж позволих на една приятелка на мама да ме намацоти, която попринцип се слави с това, че има усет, и си е гримьорка...божеее нямате си представа на какво ме направи бях по-грозна дори и отколкото съм си попринцип без грим

И аз сама, защото си слагам каквито цветове харесвам, а не каквито уж ми отиват

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    И аз сама, защото си слагам каквито цветове харесвам, а не каквито уж ми отиват
    да, казват ми, че златно ми отива, а пък после като ме гримират, приличам на току що изровено съкровище

Мега фен
    Град
    Ne vinagi tova koeto vaji za golqma chast ot horata i po tochno koe otiva na cveta na ochite im principno im utiva naistina... Naprimer sinioto mnogo otiva na sini ochi... zelenoto na kafqvi... i t.n. Prosto rabotata na edin grimior e da podchertae hubavite neshta i da prikrie nedostatacite v edno lice... a ne da go napravi natrufeno i izglejdashto kato palqcho... A za syjalenie mnogo grimiori rabotqt tochno po tozi nachin... Grimirat po edin i sashti nachin vinagi i posle rezultata ne e vpechatlqvasht...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne vinagi tova koeto vaji za golqma chast ot horata i po tochno koe otiva na cveta na ochite im principno im utiva naistina... Naprimer sinioto mnogo otiva na sini ochi... zelenoto na kafqvi... i t.n. Prosto rabotata na edin grimior e da podchertae hubavite neshta i da prikrie nedostatacite v edno lice... a ne da go napravi natrufeno i izglejdashto kato palqcho... A za syjalenie mnogo grimiori rabotqt tochno po tozi nachin... Grimirat po edin i sashti nachin vinagi i posle rezultata ne e vpechatlqvasht...
    ако това на снимката си ти, и си се гримирала сама, започвай веднага курса, и после късмет

Мега фен
    Град
    Emo Doll she doidesh li da te grimiram

P.S. Da az sym tova na snimkata i da az sym se grimirala ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Emo Doll she doidesh li da te grimiram

P.S. Da az sym tova na snimkata i da az sym se grimirala ..
    даааа много искам дори и не винаги да е сполучливо /при теб ще е, убедена съм/, много обичам някой да ме глезииии

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    научих се да се гримирам като хората
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Отдавна не съм се гримирвала, но иначе предпочитам братовчедка ми да ме гримирва - има дарба.
    На теб не ти пречи да си изкараш курса. Съмнявам се да нямаш клиентала. Пък и ще се осъвършенстваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    MoHTaHa
    амиии чесн казаноо външният ми вид никога не бих поверила на друг човек никога..мисля,че аз най-добре мога да си преценя кое ми отива и кое не

Не бих дала на някой да ме гримира, дори и да е гримьорът на някоя Холивудска звезда ... Само на кака съм давала. Тя може да гримирва много добре, но просто повече няма да й дам Мразя някой да ми пипа лицето, а още по-малко да го мацоти. Само на себе си имам доверие Естествено, за някой по-важен случай може и да отида на гримьор, но ... Не е сигурно

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    sama samo fonduten ryj i spirala slagam
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    nedelina mn qk grim ima6 obqsni mi kak to4no go prai6 i kvi marki izpolzva6 plss
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Един-единствен път ходих на гримьор... айде 2.. веднъж на пробен грим и втори път в деня на абитуриентския ми бал.
    Гримирам се сама независимо дали поводът е специален или не.

Ти пак можеш да си изкараш курса. Едно свидетелство, че си компетентна в тази област никога не е излишно. Аз лично също бих се записала на подобен курс дори и само да се гримирвам сама.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    blg
    ami az sam hodila za edin slu4ai i na istina mackata si razbira6e ot rabotata i ne mi strauva6e mn oba4e vav salona v koito raboti se zanimava i s manikiura tai kato ne e koi znae kolko pose6tavana za grim ai uspex4eta

ами аз никога не съм ходила на гримьор, но бих отишла някога. За бала обаче мисля сама да се справя.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    dosta go smenqm
    не не ходя на никакъв гримьор справям се супер и без чужда помощ...
    No martini .. no party..

Стани гримьор и ще дойда при теб да ме гримираш за бала тая година :Р

НЕ ХОДЯ
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

И аз не ходя... обаче искам да отида някой път ... интересно ми е...

Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Стани гримьор и ще дойда при теб да ме гримираш за бала тая година :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си