.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: краката..

краката..

значии краката ми са много гадни надоло.. пръсците .. тънки някви а нагоре са добре ахах ботуши с пола никога немога да нося защото са ми широки се надоло ;\ лятото бях напълняла към 50 бях и пак си ми бяха същите като сега 44 съм.. нз кажете някакви упражнения нещо да напалнея там ахахаха защото е мн гадно ..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vzemi si botushi koito sa shiroki po princip a ne sa po kraka... Prascite nqma kak da ti nadebeleqt...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi ostavai gi a moje da se opravqt

Супер фен
    Град
    Панацея
    0тиваш на фитнес, където има калф-машина и там ще блъскаш. За повече инфо: http://bb-team.org
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Бахти моите мускули са супер развити.Искам да не са толкос големи ама...

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Vzemi si botushi koito sa shiroki po princip a ne sa po kraka... Prascite nqma kak da ti nadebeleqt...
    то с такива май ще е още по зле..

Цитирай Първоначално написано от comics
    0тиваш на фитнес, където има калф-машина и там ще блъскаш. За повече инфо: http://bb-team.org
    къде по точно тук ? 10х

Мега фен
    аз съм в същото положение...ама се примирявам щото ме мързи да ходя на фитнес...тебе ако не те мързи, ходи, може и на каланетика да ходиш или на аеробика
    П.П. недй толкова да слабееш само заради едни крака...може да се разболееш...

hottie
    Guest
    развий си мускулите там. Ако не ти се ходи на фитнес, се запишт на танци или бягай в парка

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И моите прасци са много тънки като клечки са ... не си ги харесвам и аз нооо това е положението просто бъди такава каквато си

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    И моите прасци са много тънки като клечки са ... не си ги харесвам и аз нооо това е положението просто бъди такава каквато си

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Prascite nqma kak da ti nadebeleqt...
    може да надебелеят

Аз защо знам,че се харесват тънки прасци...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Аз защо знам,че се харесват тънки прасци...
    ми аз не искам да стават някви дебели амии нормално нз.. защото и прекалено тънки не са хубави

Прасците не може да ги промениш.
    може евентуално да стегнеш мускулите ако желаеш, но нищо повече.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

+1

Ами и да "надебелеят" е възможно , ако ти самата качиш килограми, което, разбира се, не ти препоръчвам, ако изглеждаш добре. С подходящи упражнения (по често ходене на фитнес) може да ги стегнеш и останалото да трупаш мускули там и така ще изглеждат по - големи.. Друго не мога да се сетя.. Но ако още си малка, като порастнеш, ще се оправят, сигурна бъди
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

тръгни на фитнес : )
    а ако искаш нещо в къщи да правиш - сложи няколко книги една върху друга - толкова стабилно, че да можеш да се качваш в/у тях без да паднеш. Качи се само с пръстите на краката. ходилата ти съответно ще увиснат надолу и твоята задача е да ги повдигаш с помощта на прасците ти. Действа, само е се дръж за нещо стабилно да не паднеш. Във училище ни карат да правим това - повдигане на пръсти, но там го правим дирекно на пода и няма такъв ефект
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Ами и да "надебелеят" е възможно , ако ти самата качиш килограми, което, разбира се, не ти препоръчвам, ако изглеждаш добре. С подходящи упражнения (по често ходене на фитнес) може да ги стегнеш и останалото да трупаш мускули там и така ще изглеждат по - големи.. Друго не мога да се сетя.. Но ако още си малка, като порастнеш, ще се оправят, сигурна бъди
    ами нали това казах че и лятото като бях напълняла пак бяха почти същите иначее сега не искам да напълнявам така си се харесвам на 16 съм

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    ами нали това казах че и лятото като бях напълняла пак бяха почти същите иначее сега не искам да напълнявам така си се харесвам на 16 съм

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    тръгни на фитнес : )
    а ако искаш нещо в къщи да правиш - сложи няколко книги една върху друга - толкова стабилно, че да можеш да се качваш в/у тях без да паднеш. Качи се само с пръстите на краката. ходилата ти съответно ще увиснат надолу и твоята задача е да ги повдигаш с помощта на прасците ти. Действа, само е се дръж за нещо стабилно да не паднеш. Във училище ни карат да правим това - повдигане на пръсти, но там го правим дирекно на пода и няма такъв ефект
    ще го пробвам това мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си