.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Oбезкосмяване

Искам да попитам да ли е хубаво да се подкастряш космите около срамните части с ножица и да ли няма да израстнат след това повече и по твъриди косми защото все пак аз сам момче и мисля че е хубаво само с ножи4а.Имам предвид да не се стига дотам да използвам браснач или кола маска

Момче или момиче, ако те притесняват и искаш да ги махнеш - махни ги. Няма никакъв проблем
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Момче или момиче, ако те притесняват и искаш да ги махнеш - махни ги. Няма никакъв проблем
    Напълно съм съгласна!
    С ножица не могат да се премахнат изцяло и ще стои грозно.Но и без това космите ще станат по-твърди.
    Не е срамно да се грижиш за себе си!

Да оба4е сам 4увал 4е е много oпасно ако по погре6ка се порежеш с брасна4а,за6ото това е най кравоснабденото място затова си мисля 4е оформянето с ножицата е доста добар вариант,а за кола маска хи4 не ми се занимава

Цитирай Първоначално написано от demon lord
    Да оба4е сам 4увал 4е е много oпасно ако по погре6ка се порежеш с брасна4а,за6ото това е най кравоснабденото място затова си мисля 4е оформянето с ножицата е доста добар вариант,а за кола маска хи4 не ми се занимава
    купи си деепилиращ крем вийт за чувствителна кожа. Моята препоръка е обаче да ходиш на коло маска : ) Малко ще ти е кофти, ама после ще ти е гладичко.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Некъде там...
    С ножица е по-вероятно да се порежеш отколкото с бръснач,защото без да искаш може да хванеш от месото и става лошо.А ако не искаш да се занимаваш с коли маски има едни кремове-депилатори ама работата им не е много ефикасна.
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си