- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- краката..
значии краката ми са много гадни надоло.. пръсците .. тънки някви а нагоре са добре ахах ботуши с пола никога немога да нося защото са ми широки се надоло ;\ лятото бях напълняла към 50 бях и пак си ми бяха същите като сега 44 съм.. нз кажете някакви упражнения нещо да напалнея там ахахаха защото е мн гадно ..![]()
![]()
Vzemi si botushi koito sa shiroki po princip a ne sa po kraka... Prascite nqma kak da ti nadebeleqt...
0тиваш на фитнес, където има калф-машина и там ще блъскаш. За повече инфо: http://bb-team.org![]()
Първоначално написано от Say It Right
Бахти моите мускули са супер развити.Искам да не са толкос големи ама...
то с такива май ще е още по зле..Първоначално написано от Nadelina
![]()
къде по точно тук ? 10хПървоначално написано от comics
![]()
аз съм в същото положение...ама се примирявамщото ме мързи да ходя на фитнес...тебе ако не те мързи, ходи, може и на каланетика да ходиш или на аеробика
П.П. недй толкова да слабееш само заради едни крака...може да се разболееш...
развий си мускулите там. Ако не ти се ходи на фитнес, се запишт на танци или бягай в парка![]()
И моите прасци са много тънки като клечки са ... не си ги харесвам и аз нооо това е положението просто бъди такава каквато си![]()
може да надебелеятПървоначално написано от Nadelina
![]()
ми аз не искам да стават някви дебели амии нормално нз.. защото и прекалено тънки не са хубавиПървоначално написано от Liar
![]()
Прасците не може да ги промениш.
може евентуално да стегнеш мускулите ако желаеш, но нищо повече.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ами и да "надебелеят" е възможно, ако ти самата качиш килограми, което, разбира се, не ти препоръчвам, ако изглеждаш добре.
С подходящи упражнения (по често ходене на фитнес) може да ги стегнеш и останалото да трупаш мускули там и така ще изглеждат по - големи.. Друго не мога да се сетя.. Но ако още си малка, като порастнеш, ще се оправят, сигурна бъди
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
тръгни на фитнес : )
а ако искаш нещо в къщи да правиш - сложи няколко книги една върху друга - толкова стабилно, че да можеш да се качваш в/у тях без да паднеш. Качи се само с пръстите на краката. ходилата ти съответно ще увиснат надолу и твоята задача е да ги повдигаш с помощта на прасците ти. Действа, само е се дръж за нещо стабилно да не паднеш. Във училище ни карат да правим това - повдигане на пръсти, но там го правим дирекно на пода и няма такъв ефект
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ами нали това казах че и лятото като бях напълняла пак бяха почти същитеПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
иначее сега не искам да напълнявам така си се харесвам
на 16 съм
![]()
ами нали това казах че и лятото като бях напълняла пак бяха почти същитеПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
иначее сега не искам да напълнявам така си се харесвам
на 16 съм
![]()
ще го пробвам товаПървоначално написано от olive_oil
мерси
![]()