- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво му има?
Ei omi4eta iskam da vi pitam kak 6te izt1lkuvate replikata :"Ne s1m gotov da tr1gna s momi4e.."....kazana ot mom4e...daite s1vet4e plz ...
Blagodarq predvaritelno0o0
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
To love is easier than to prove your love!!!
то е ОЧЕВАДНО че не те иска и си ти го е казал доста директно![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
kazal ti e 4e ne te haresva po vaznojno nai-miliq na4in![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Възможностите са няколко...не е само една.
Може да няма чувства към теб, да се срамува да тръгнете или да не иска по някаква друга причина, която само той си знае.
Ми не съм момиче ама щи го кажа - НЕ ТЕ ХАРЕСВА .Първоначално написано от faxy
![]()
Аз мисля, че наистина момчето не е готово и просто ти го казва направо. Понякога момчетата използват тая реплика, за да разкарат момичето по тактично, но в повечето случаи казват истината и наистина не са готови.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Направо те е отрязъл.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ami ".. s momi4e.." moje da ne mu e vurvqlo smom4etata i da ne iska da se razo4arova i ot momi4etata o6te![]()
Наистина не е готов за връзка или те реже.И в двата случая го забрави-намери си друг.
+1Първоначално написано от skatemore
![]()
offline forever!
Напълно съм съгласна..Първоначално написано от H8_mE
![]()
Ами има два варианта
1-да е преживял някакво разо4арование и наистина да не е готов за нова врьзка![]()
2-Да не си пада по теб,но да не иска да ти го каже направо![]()
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...