.

Виж резултатите на анкетата: ако сънуваш че правиш секс с някой от същия пол това прави ли те обратен

Гласували
129. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • според мен не,това е само сън-нищо не значи

101 78,29%
  • според мен да,не всеки сънува че спи с хора от същия пол

28 21,71%
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    off tfa e sun kuv gei vi goni mn qsno 4e ne e

Re: сънуваш че правиш секс с другия пол-значи ли че си обрат

Цитирай Първоначално написано от poizon_avy
    Онзи ден гаджето ми призна че сънувал как прави секс с момчета...даже се надървил .според вас трябва ли да се тревожа?дали е гей?ако е аз ли съм виновна?
    Споко по тая логика ако сънуваш,че убиваш някой,значи ли, че си неосазнат убиец?

Супер фен
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от InDuStRiOuS
    Онзи ден гаджето ми призна че сънувал как прави секс с момчета...даже се надървил .според вас трябва ли да се тревожа?дали е гей?ако е аз ли съм виновна?
    Споко по тая логика ако сънуваш,че убиваш някой,значи ли, че си неосазнат убиец?
    +1
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на amatorium
    Nishto mu nqma. Prosto podsuznanieto mu experimentira sexualno oshte. Sunishtata sa si sunishta.
    Eating isn't cheating - Arnold

Несмятам ,че това го прави гей.И аз съм имала сънища да правя секс с даден човек,което в действителност небих правила никога с този човек секс.Не винаги сънищата се приемат буквално.Но можеш да разбереш дали е гей като го предизвикваш по често за секс.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    dosta go smenqm
    аз също съм сънувала ,че спя с момиче няма лошо все пак е сън
    No martini .. no party..

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от sexsi_pi4eto2
    i az sum sunuvala 4e spq s nai dobrata si priqtelka no hi4 ne sum lesbiika!
    me too
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Аз пък сънувах, че съм мъж и го правя с мъж.
    Не съм забелязала да съм гей-хермафродит.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сънувала съм еротичен сън с друг жуена, даже и 3-ки и групов секс. Това съвсем не значи, че наяве съм склонна за подобни неща.

Не значи, че е гей. Аз какви по-откачени и извратени работи съм сънувал...

Град
    RuSe

Ооо това според мен няма нищо общо! Било е само сън! В крайна сметка,ако не ти го беше разказал,даже нямаше и да подозираш. . . . . .
    Просто сън . . . . . . .

Ми не било е просто сън спокойно..аз кви неща съм сънувала но нищо не е така както сънувам тей че
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

и аз съм сънувала че го правя с жени ама не съм лезбийка

От любопитство сънуваме какви ли не неща...А това ,че ги сънуваме не ни прави такива,а и да сме такива няма лошо
    You make me feel better P

Изобщо не гарантира,че е гей!
    Съня си е сън,реалността е друга....а и да е (което ме съмнява) едва ли си ти причината

Повече от фен
    Ама в каква посока е било проникването-ако не е било в неговата дупара смятам,че ама хич не трябва да му обръщаш внимание...Ако той е бил в педерастката позиция-също!

Еба ти един сън...Кви ли не извратени неща могат да ти се случат през пубертета-експерименти...Ама хоратат са си нормални.Виж,ако почне често да сънува това....не знам...
    [img] [/img]

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Баси, мен ми става гадно, ревнуващо, когато моя ми каже, че сънувал еротичен секс с жена...Ако е с мъж, трябва да се побъркам. Кофти е, не знам защо.
    Иначе и аз съм сънувала с момичета, но не съм обратна.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Абе това е просто сън бе!!! И на мен ми се е случвало,но това не означава,че съм лесбийка!!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Е... има ли смисъл да казвам "един приятел" или директно да си кажа, че аз съм сънувал подобно нещо?
    Сънувал съм, че съм някъв обратен(активен). Баш да ми го начукват не съм сънувал!
    Сутринта, като се събудих ми идеше да се разрева, щото съм обърнал резбата, ама 2 часа след това забелязах, че няма нииииииито един тип по улицата който да ме привлича по някакъв начин.
    По-скоро не спирах да бройкам разни момичета и да си мисля "лоши работи".

Не е обратен, нито е БИ. Мога да ти кажа, че просто ти е АДСКИ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, за да събере смелост, да ти сподели такова нещо. Дръж си го и не го изпускай. Някъв мнооо свестен тип трябва да е.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    НЕ!Самия сън е плод на извратеното ни подсъзнание Не си обратен,ако сънуваш че спиш с хора от същия пол ... просто си сънуваш

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    V nikoi sluchai ne sym syglasna,che shtom chovek synuva erotichen syn s chovek ot syshtiq pol,tova go pravi obraten.Absurd!
    +1
    тва са глупости.... ако аз сънувам, че убивам някой, може ли доброволно да се предам в полицията като извратен убиец...

Не се притесняваи от факта че го е сънувал!Радвай се че ти го е казал..Не нищо не значе..Спокойно...Успех!
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

moje da ne e gei no opredeleno ne mi se vijda normalno da sanuva sex s dr muj vij jena da sanuva jena e ...razli4no, no po-ve4eto muje nemogat dori da si predstavqt da celunat dr muj!

sanuvala sam mn pati 4e pravq sex s momi4e i vapreki tova si imam 4udesna vrazka s gadjeto si, taka 4e spokoino

Град
    In Devil's Castle
    и в действителността да го прави,пак няма как да се твърди със сигурност,че е гей
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си