- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сънуваш че правиш секс с другия пол-значи ли че си обратен?
Уфф някой път не издържам като тези сънища вземат да се повтарят по често и в съня ми някакси ми харесва, но като се събудя ми изглежда абсолютно абсурдно да сънувам мои приятелки как ми се нахвърлят и в съня ми да ми харесва .. Направо нямам думи какво ми става :X
be free..
0пределно,не.
Това ,че го е сънувал,нищо незначи.
Споко.
Боже колко си зле, едно и също е бе омгПървоначално написано от TopTa
Не се притеснявай, това не мисля, че винаги означава, че има хомо наклонности![]()
Сънувал,че прави секс с мъж и това го прави гей...ОМГ..
АБСУРДНО Е !!
П.С. - Темата е от 2008 година
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе щом си сънува и го дърви значи го гложди нещои да не е обратен още е въпрос на време
![]()
100% гейчеПървоначално написано от poizon_avy
Ех боже това да си идиот е дарба ....
Според мен не е гей, а и ако беше надали щеше да ти каже за съня си.Аз тая нощ сънувах нещо много извратено, но това не променя нещата в действителност.Този сън никога няма да се сбъдне.
Сънувала съм хиляди пъти , че имам интимни отношения с жени и с роднини. Помня си сутрин поне по 2-3 сънища. На всеки се случва.
Не е гей. На всеки се случва поне за малко , за момент , да е привлечен от същия пол.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да 100% е гей, скоро ще ти подари пенис колан за да може ти да го чукаш в дупето, вместо той теб.
НЕ! щот един път.. ай няя казвам че си ебало майкаата![]()
GTA Stunting
Като се замисля..може и да е бисексуален, примерно
Когато човек сънува до колкото знам, съзнанието му се освобождава от всякакви предразсъдъци и т.н. и подсъзнанието му се "отваря" един вид
И може да се проявява това нещо в съня му, което в будно състояние не може да осъзнае от силните предразсъдъци или отрича.
Ако го обичаш, това няма да има значение за теб![]()
Веднъж бях сънъвал как един мой приател ми праи свирка,още го базикам![]()
![]()
а иначе няма нищо лошо в това да сънуваш каквото и да е лошото е ако сънищата вземат да ти се случват
Стара тема. Ако ви представлява чак такъв интерес - ЛС и ще я отключа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last