- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пак бижута :)
видях темата за среброто и златото и ми стана интересно дали някой от вас харесва и тези т.нар.''етно'' бижута-разните камъчета,мънистенца,изкуст вени перлички..и ако носите,кажете какви
п.с-ако темата се повтаря,може и да я изтриете
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Nosq vsqkakvi gluposti... kichozni obshto vzeto... mynistenca.. pandelki.. sateneni vryzki.. vsqkakvi takiva...
Аз съм луда по всякакви джунджурийкиИмам много и винаги искам още и още.Разнообразяват всяка дрешка иса си супер направо
![]()
нЕ СИ Падам по такива работи..предпочитам по обикновените не натруфени...просто такъв ми е стила![]()
...
Уу,има едни много грозни,'дето всички ги носят ... такива дълги с едни големи перли О.о
Супер кичозни :х![]()
Не нося,защото не мога да ги съчетавам![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Единици са тези които ми грабват окото.Останалите са ми супер противни и кичозни.
Аз обичам боклучаци от всякакъв неметал ..хааха
Ама изобщо не ги знам етно ли са,кво са...
Изглеждат ми евтини и леко смотани. Напомнят ми на пласмасовите гривнички, които носех в детската градина, а тази възраст отдавна съм я минала.
шарени мъниста, дърво и кожа обичам....всякаквите други кехлибари, мънистенца и тн са грозни
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Нещо семпло, стилно и добре съчетано с облеклото ми харесва много. Но в доста случаи, наблюдавам кич и претрупаност, отколкото стил.
ne me kefat
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Първоначално написано от IrReplacaBle
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от Madness
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...