- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Черни,изчистени дънки
Абе хора да знаете къде има чисто черни дънки,изчистени,без бляскави глупости,с тесен крачул долу,точно по краката..Дето са тип цигара.. Ии ако казвате казвайте магазин дето стоките са им на по евтина цена
Бтв от Сф съм![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
пфф, в магазините, още един смислен въпрос![]()
Е ае бате кажи в кой магазин и отивам.. Щото кфо говориш кат незнаеш кфо е положенито по магазините?Щом пускам тема начи има защо.. Доста магазини и пазари обиколих и не намерих такива..Първоначално написано от summer_gir1
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз имам такива. На GAP са ми. Търси магазини, в които има тази марка.
Само, че с време дънките се изтъркват на определени места.
А кажи от кой магазин си си ги зела за да не обикалям само.. Ако си от Сф деПървоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
ааам ако ти е удобно на пазара Иван Вазов има разни магазинчета...
също и в Младост, ама трябва да поразпитам, че тоя район в мойте очи е ебаси джунглата, да не взема да те опътя грешно..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Провери в Теранова.
Повече от нещата там са големи кичарии, но понякога пускат и по-изчистени моделчета.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не ме устройва не разполагам с 100 лвПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
В един от магазините с/у КФС-то на Гарибалди имаше черни, но са с цип на единия джоб отпред и копче отзад. Струваха 20 лв. Ама ги гледах януари.
Първоначално написано от monityY
Какви 100 лева-ако нацелиш промоция, най-много 50 лв да са...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
бате...Първоначално написано от monityY
еми няма смисъл да ти казвам точен магазин, аз съм от Бургас и тук са навсякъде, да не говорим за София...
Vav Ruse odavna ne sym vijdal takiva![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
аз си взех такива от пътеките (там е full с такива ) и даже ми дадоха талон с 10 % отстъпка за цялата година.. а и сега тези дънки са на мода,мисля че вече навсякъде ги има.. (почти де
)