- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми е много изгоряла
btw SEGA O6TE ne e izgorqla samo e leko nacuftqla i cveta ne mi xaresva . stava dyma sled kato q iztormozq
kosata mii e kanosana 4erna(kanosax q predi koleda) iii e dulga ostava mi 1 pedq do prusta.poslednno q postrigvax predi koledaaaa.seki den s taq presa da q izpravqm mn izgorq.otdelno 4e cql m.qnyari o6te pove4e izgorq ot nai-drebnoto kudrene s presata i sega rezyltata e strannen cvqt s 4erven ottenuk ii mn zaplitanne postooqnno trqa da q re6a i otdelnoo 4e q mn ama mn nacuftqla.polzvam kristali za kosa ne pomagat.prostoooooooooooooooo ujs.i nai gadnoto e 4e sega iskam da xodq da mi q obezcvetqt i da mi q napraqt kafqva na po-svetlo kafevi ki4yri za da stoi sladko, svejo i estestveno se pak sm na 14 po4ti 15 sled 2 m i ne me kefi tui mn me sustarqvaaa. zn 4e mn 6te izgori sled teq proceduri az i 6te se postriga. no mn me e strax da ne opada poneje e redi4ka. kajete vsi4ki maski i ampyli za ekstra izgorqla kosa kvato mislq da q napraq nqma zna4enie cenataa PLS. gliss kyr dobri li sa?
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~