.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kato se zapoznavam s chovek go gledam v ochite... Ako razgovora prodylji i sled kazvaneto na imenata togava se zapochva sys edno umuvane v glavata mi - "Toq kakav parfum izpolzva-gaden e, sigurno e ot levche" , "Kakvi jylti zybi, dali gi mie redovno ili vyobshte ne se seshta" , "Ima karies na prednia zyb" , "Ima gadni beli pypki" , "Ne si e izmil dobre ochite" , "Mmm..kakva golqma glava ima v sravnenie s tqloto" , "Kakav ogromen zadnik, ne moje li da otslabne" , "Ima jylto v ushite, ujas!" ..... da prodyljavam li?

P.S. Za da ne me uprekne nqkoi che se mislq za mnogo velika shtom govorq taka... ne e taka... prosto tova e edno pyrvo vpechatlenie... a i sym jena... na edna jena takiva neshta pravqt vpechatlenie nesymneno....

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kato se zapoznavam s chovek go gledam v ochite... Ako razgovora prodylji i sled kazvaneto na imenata togava se zapochva sys edno umuvane v glavata mi - "Toq kakav parfum izpolzva-gaden e, sigurno e ot levche" , "Kakvi jylti zybi, dali gi mie redovno ili vyobshte ne se seshta" , "Ima karies na prednia zyb" , "Ima gadni beli pypki" , "Ne si e izmil dobre ochite" , "Mmm..kakva golqma glava ima v sravnenie s tqloto" , "Kakav ogromen zadnik, ne moje li da otslabne" , "Ima jylto v ushite, ujas!" ..... da prodyljavam li?

P.S. Za da ne me uprekne nqkoi che se mislq za mnogo velika shtom govorq taka... ne e taka... prosto tova e edno pyrvo vpechatlenie... a i sym jena... na edna jena takiva neshta pravqt vpechatlenie nesymneno....
    с какви хора общуваш ти бе О_О такава комбинация като горната УАУ

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina

da opr ! da dobavim i kosmite izliza6ti ot nosa i 4ernite to4ki (trun4etaa) i mysta4ki ay yjas edna poznata e olicetvorenie na tva i kato q gledam si predstavqm kak gi cedqqq kak i skyba vejdite kak i skyba kosmite ot nosa i t.n prosto ne moga da se sdurja.mn mrazq nepoddurjani xora :S
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Az gledam v o4ite sled tva skivem liceto i kosata sled tva zubite v ko e oble4en/a i tva

Град
    Некъде там...
    Аз гледам първо очите,после дрехите,хигиената и накрая обувките
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    обувки, чистоплътност (черно под ноктите, жълто в ушите и т.н.) и това е май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си