.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: козметик?

козметик?

Здравейте! Темата е главно към момичетата. Днес имах час за интим, но не издържах на болката и си тръгнах. Само на триъгълника ми ги махна. Но ми беше за първи път, та събирам смелост за другия месец.
    А въпроса ми е колко от вас ходят на козметик за процедурата интим (т.с. не само на триъгълника...) ? И тръгвали ли сте си на средата на процедурата? Какво мислите че помага за намаляне на болакта (според мен нищо!!!) Е вие сте =>
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Русе
    Там кожата е много чувствителна и няма какво да намали болката освен ако не се бръснеш.Но ако си ги скубиш с пинсета въобще не боли(трябва да имаш здрави нерви обаче)Аз така си ги махам
    ...

Мега фен Аватара на koalka
    Да, ходя на козметик точно за това място и мога да ти кажа, че отгоре боли в пъти повече, отколкото отдолу.Повече лимфни възли минават от там, ако не се лъжа.И при всеки е различно, но пробвай първо отдолу и после отгоре.

еееееее. отгоре ми оставаше точно едно дръпване и после щеше да мине отдолу. но просто не й позволих да дръпне. другия път се надявам да бъда по-смела
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Уф, нямам как... ама после е ебати кефа.
    Струва си болката.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

правя го у нас и никога на козметик, просто щото почнах с бръснене и знам, че ще боли мн да мина на кола маска. но ако отида няма да се откажа, ще ме е срам да го направя
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Там кожата е много чувствителна и няма какво да намали болката освен ако не се бръснеш.Но ако си ги скубиш с пинсета въобще не боли(трябва да имаш здрави нерви обаче)Аз така си ги махам
    И аз съм така, ако имаш повече нерви, определено си струва. И въобще не боли, само отнема малко повече време. А и кожата остава здрава.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Там кожата е много чувствителна и няма какво да намали болката освен ако не се бръснеш.Но ако си ги скубиш с пинсета въобще не боли(трябва да имаш здрави нерви обаче)Аз така си ги махам
    И аз съм така, ако имаш повече нерви, определено си струва. И въобще не боли, само отнема малко повече време. А и кожата остава здрава.
    +1
    ...

emi az ne hoda na kozmetik sma se 4ista i ne me boli s krem :P :P :P
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си