.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Каква марка олио използвате

Каква марка олио използвате и колко струва?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    kakvo olio?

Хмм... може би за олио за тяло?
    Аз използвам Johnson's baby oil лавандула. Много е хубаво и мирише страхотно. 5лв. струва някъде.

ако имаш предвид олио за тяло аз имам на johnsons baby...но предпочитам разни кремчета и лосиони,защото олиото е доста мазно

На мене ми трябва да ми се омазни кожата..особенно зимата е мн суха и все пак има ли някой който не ползва Johnson's baby oil?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз не ползвам олио за тяло (ползвах веднъж на Johnson's baby,но ми е много мазно...),но съм чувала,че и на Nivea body е добро.

Имам на Джонсън и на Нивея. На мен Джонсън ми харесва повече

Благодаря..

Имам на Johnson's baby и едно от Ейвън Skin So Soft розово шишенце.Мирише много хубаво,даже ми по-харесва от този на Джонсънс
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Амии...сега са само 2.Първото е едно жълто бебешко от Орифлейм, а другото е на някаква неизвестна марка...с моркови,но ми мирише на кокос (май си внушавам)
    Once again waiting for the darkness, beat up
    spun and scarred. Prepare for another war.
    Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от Carnival Of Rust
    Амии...сега са само 2.Първото е едно жълто бебешко от Орифлейм, а другото е на някаква неизвестна марка...с моркови,но ми мирише на кокос (май си внушавам)
    И аз ползвам бебешкото на Орифлейм :P

ne izpolzvam olio(mn e mazno)!imam oba4e cqla seriq na jonson baby(krem4eta,losion4eta)i sam mn dovolna!sa6to sa qki i na NIVEA,ORIFLAME,AVON

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си