.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на Rofl4e

Предатели..

Оф супер много съм обаркана значи проблема ми е там че родителите на най-добрата ми приятелка са и забранили да се води с мен..а тя не ми е казала нищо а го разбрах от 3-то момиче кадето се води с нас и са си говорили двете ае да я оставяме тва онва...чуствам се супер ужасно..хората който смятах за най добрите ми приятели ще ме оставят макар че момичето от което разбрах ми каза че няма да е така но..никога повече няма да съм същата с тях..и така исках да си излея мъката..

Щом родителите на това момиче й забраняват да се вижда с теб, може би наистина има защо...
    Пък ако не е така, а те веднага се отказват от теб, значи смятай какви приятелки са ти ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Еми не са прави пък и тя не се отказва от мен защото са и забранили преди 2 седмици някаде(а сега е в Лондон) и др ден си идва и трез тази 1 седмица която си беше в БГ не показваше никакви признаци..че тяхните са и говорили нещо..

Град
    Троян :o)
    може би е било по-добре да ти го каже тя,не трети,четвърти,пети ... според мен има и шанса това с родителите да е просто измислица,за да се отърве .. ""и са си говорили двете ае да я оставяме тва онва..."" ако наистина сте били най-добри приятелки,дори да е вярно това за родителите,тя няма да говори така ..

Еми това за родителите е вярно защото аз го прочетох в скайпа на това 3-то момиче че тя и го е писала и преди да и го напише и тази 3-та фр не е знаела..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    От истината боли, но по-добре да я научиш късно отколкото никога.Недей да съжаляваш, заради времето, което си прекала с тези твои "приятели".Гледай напред към бъдещето и бъди по-внимателна в подбора на аверите...Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    От истината боли, но по-добре да я научиш късно отколкото никога.Недей да съжаляваш, заради времето, което си прекала с тези твои "приятели".Гледай напред към бъдещето и бъди по-внимателна в подбора на аверите...Успех.
    Подкрепям
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

И нашите са ми забранявали ама кой ги слуша ?! Ако ти е истинска приятелка няма да се повлияе от родителите си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си