- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябват ми снимки на...
kafqva kosa (tumno) na leko po svetli kafevi ki4yri v nikaf sly4ai rysi ili ne6to napodobqva6to.i pls da ne sa emo kartinki 4ee (puke).
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
http://www.kozmetikata.com/showimg.p...dx300_1600.jpg виж тези не са дълги но тази най от дясно в 2 редица е готина
da xodqt mi za6toto est cvqt na kosata mi be6e takuv predi da se kanosamna4i na riqna to4no stoqt g/d taka kakto mi trqbva samo deto az 6te si napravq malko po tumna kosata i ki4yrite po svetlite 6te sa kato cveta na kosata i na purvata pic (po tumnata 4ast)
e to4no tva turesex ms mn i kato mi gi naprai friziorkata da sa tei pove4ko i po podredeni 6toto neinite ne sa simetri4ni za da ima jivost kosata a az iskam da sa simetri4ni 4e da stoi po qko i 6te stane spr :P
И аз мисля следвъщия път като отида на фризюр и аз да се боядисам тъмно кестеняво със по светли кестеняви кичори, харесва ми на Адриана как е, и изглежда естесвено.
Попринцип винаги се боядисвам тъмно(махагонено) червено, но проблема е че пада за нула време и бързо изсветлява и вече ми е омръзнало.
Иначе Адриана последно се е боядисала със тъмно червеникава коса също.
~~lalala~~ и ти ли си я харесваш : ) ?
I am the substance and the one who has no substance.
ами моита косичка е кестенява с по светли кичурчета ама на снимки не си личи мн мн иначе съм много доволна мн добро се получииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski