.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    sf - nai golemoty selo :P

Трябват ми снимки на...

kafqva kosa (tumno) na leko po svetli kafevi ki4yri v nikaf sly4ai rysi ili ne6to napodobqva6to.i pls da ne sa emo kartinki 4ee (puke).
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Здравей. По принцип е относително дали ще ти отива нещо, което си видяла някъде, но нищо не пречи да пробваш. Ето ти няколко снимчици, да се надяваме са такива, каквито искаш.

Тази последната няма по - светлички, но кестенявото е мн хубаво, успех с косата и я щади
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

http://www.kozmetikata.com/showimg.p...dx300_1600.jpg виж тези не са дълги но тази най от дясно в 2 редица е готина

Град
    da xodqt mi za6toto est cvqt na kosata mi be6e takuv predi da se kanosam na4i na riqna to4no stoqt g/d taka kakto mi trqbva samo deto az 6te si napravq malko po tumna kosata i ki4yrite po svetlite 6te sa kato cveta na kosata i na purvata pic (po tumnata 4ast)

Град
    blg
    maliii na 3tata pic na rihanna kosata e star6na

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf

I am the substance and the one who has no substance.

Град
    e to4no tva turesex ms mn i kato mi gi naprai friziorkata da sa tei pove4ko i po podredeni 6toto neinite ne sa simetri4ni za da ima jivost kosata a az iskam da sa simetri4ni 4e da stoi po qko i 6te stane spr :P

posle dai pic

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    И аз мисля следвъщия път като отида на фризюр и аз да се боядисам тъмно кестеняво със по светли кестеняви кичори, харесва ми на Адриана как е, и изглежда естесвено.
    Попринцип винаги се боядисвам тъмно(махагонено) червено, но проблема е че пада за нула време и бързо изсветлява и вече ми е омръзнало.
    Иначе Адриана последно се е боядисала със тъмно червеникава коса също.

~~lalala~~ и ти ли си я харесваш : ) ?
    I am the substance and the one who has no substance.

ами моита косичка е кестенява с по светли кичурчета ама на снимки не си личи мн мн иначе съм много доволна мн добро се получииии
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си