.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Ориентиране

Хей хора за който не знае ориентирането е спорт в които чрез компас и карта трябва да стигнеш до дадено място. Да имате някаква идея дали има клуб за ориентиране в бг. Примерно отиват 20 човека с компас и карта и разделени в отбори по два трябва да се опитат да стигнат първи до мястото. Ако няма нещо такова да знаете дали има клуб в който примерно заравят нещо(treasure hunting) и трябва да го намериш, то те води към друга загадка и тн. Прави ми се нещо странно мерси за помоща
    Enjoy Life
    момиче съм!!

От баба знам за това нещо Когато е била млада и тя е участвала в такива неща,но е било самостоятелно и е била много добра Освен от нея от друг не съм чувала,затова не знам дали все още има.
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

в америка 100% има и изглежда некво много весело
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Град
    Троян :o)
    Олеле...естествено,че има даже световния шампион за тая година Младши е българин (и е от Троян ) в страната има много такива клубове

добре тогава някой може ли да ми каже къде има такива клубове в софия защото никакви не можах да намеря
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от cute_mimi
    добре тогава някой може ли да ми каже къде има такива клубове в софия защото никакви не можах да намеря
    незнам аз сам от друг град но има т1к1в спорт в бг и не е изостанал(поне не много :Д)
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    отиваш в туристическото дружество в твоя град... и им казваш че си заинтересована по ориентиране... би трябвало те да ти помогнат... има си такива туристически състезания по принцип..
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

1. не ти дават компас и карта...
    2. ориентирването става по цлънцето...ако е нощ, по "гъбите"...и тн
    3. този спорт по спец. не е за момичета... и най вече не за такива на които им се правят "разни неща"

Аз по принцип като отида на едно място и до веки веков го помня. Та смятам че ще съм добра. Дайте малко по конкретно инфо . Ква е тая дискриминация че съм момиче
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Ами аз се занимавам с ориентиране от 6 години и ако имаш желание мога да ти обясня някои работи.Можеш да ме намериш в скайп gringo1738

ПП Мога да кажа,че доста момичета се занимават с този спорт :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си