- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смучка
Ами имам едни въпрос,който може да ви се стори малко тъпо,но все пак се надявам,че няма да се подигравате.Как точно се прави смучка?Някой ще може ли да ми обясни?Правили са ми само веднъж и не си спомням какво точно беше,а искам да направя на приятеля ми.Таа ще каже ли някой????
Захапваш леко месото, където искаш да направиш смучката и всмукваш навътре докато не стане червено(по добре не мога да го обясня)дано да си разбрала
...
smu4e6...kato blizalka ...ama ne lije6 a smu4e6![]()
Слагаш си устните на врата му, или където там ще му правиш смучка, и засмукваш яко![]()
Само да те питам,ще го бележиш ли какво?Първоначално написано от sisley_baby_f
A qui
слагаш джуките на врата му засмукваш силно като прахосмукачка но не много дълго време че ще го направиш много грозенсмучката се маха като я търкаш със злато
За мене това вече не е модерно
То какво модерно може да има в червено петно на врата...даже е малко смешно и гадно според мен!Първоначално написано от Vin Diesel
...
amiI...neznam dali emoderno..oba4e az predi imah edna mn brutalna smu4ka..i sni6to nemoje da se skrie nito da se mahne.. i po-dobre razberi dali mo4eto e navito na smu4ka..6ot da ne stane..posle da hoi po magazinite da si tursi bluzi det da go prekriva 6ot 6a ima problemi..
хахатова е вярно.Смучката се прикрива с фондиотен и пудра!Първоначално написано от crazy_style
...
Аз немога да правя смучки.Знам как се прави и съм опитвала ама червеното изчезва след 15-20 секундии max 1 минута![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...