.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Смучка

Смучка

Ами имам едни въпрос,който може да ви се стори малко тъпо,но все пак се надявам,че няма да се подигравате.Как точно се прави смучка?Някой ще може ли да ми обясни?Правили са ми само веднъж и не си спомням какво точно беше,а искам да направя на приятеля ми.Таа ще каже ли някой????

Град
    Русе
    Захапваш леко месото, където искаш да направиш смучката и всмукваш навътре докато не стане червено(по добре не мога да го обясня)дано да си разбрала
    ...

Град
    STARA ZAGORA
    smu4e6...kato blizalka ...ama ne lije6 a smu4e6

ne znae6 kak se pravi smu4ka (ne iskam da buda gruba ama tva )

Слагаш си устните на врата му, или където там ще му правиш смучка, и засмукваш яко

Re: Смучка

Цитирай Първоначално написано от sisley_baby_f
    Ами имам едни въпрос,който може да ви се стори малко тъпо,но все пак се надявам,че няма да се подигравате.Как точно се прави смучка?Някой ще може ли да ми обясни?Правили са ми само веднъж и не си спомням какво точно беше,а искам да направя на приятеля ми.Таа ще каже ли някой????
    Само да те питам,ще го бележиш ли какво?
    A qui

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    слагаш джуките на врата му засмукваш силно като прахосмукачка но не много дълго време че ще го направиш много грозен смучката се маха като я търкаш със злато За мене това вече не е модерно

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    слагаш джуките на врата му засмукваш силно като прахосмукачка но не много дълго време че ще го направиш много грозен смучката се маха като я търкаш със злато За мене това вече не е модерно
    То какво модерно може да има в червено петно на врата...даже е малко смешно и гадно според мен!
    ...

Град
    STARA ZAGORA
    amiI...neznam dali emoderno..oba4e az predi imah edna mn brutalna smu4ka..i sni6to nemoje da se skrie nito da se mahne.. i po-dobre razberi dali mo4eto e navito na smu4ka..6ot da ne stane..posle da hoi po magazinite da si tursi bluzi det da go prekriva 6ot 6a ima problemi..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    amiI...neznam dali emoderno..oba4e az predi imah edna mn brutalna smu4ka..i sni6to nemoje da se skrie nito da se mahne.. i po-dobre razberi dali mo4eto e navito na smu4ka..6ot da ne stane..posle da hoi po magazinite da si tursi bluzi det da go prekriva 6ot 6a ima problemi..
    хахатова е вярно.Смучката се прикрива с фондиотен и пудра!
    ...

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    +1
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Biv6iq mi prave6e mnogo dobre smu4ki bez dori da usetq 4e gi pravi Ne mi kaza oba4e cakata Ina4e smu4ka se pravi kato zahapva6 mqstoto kadeto iska6 da q napravi6 i smu4e6 nqkolko secundi(okolo 20-30 sec max) i puska6 trq da ostane 4erveno...nadqvam se da si razbrala

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз немога да правя смучки.Знам как се прави и съм опитвала ама червеното изчезва след 15-20 секундии max 1 минута
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си