- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- продължението на една история...
ЗдравейтеПреди известно време (Декември 2006г.) написах една тема "или,или - съвет". Ставаше въпрос за тогавашното ми гадже и истинската ми любов. Въпроса ми беше дали да остана с гаджето или да се върна при момчето, което ме е зарязвало 6 поредни пъти. Болшинството ми казваха да остана с този с който съм сега и по мой адрес бяха написани едни такива доста приятни нещица
Както и да е, направих своя избор и на 14 януари 2007 се върнах при човека. който ме е унижавал и третирал като боклук толкова пъти. Ама взе че стана чудо... Вече повече от година и месец съм с този човек. Обичам го, както преди 5 години когато се запознахме, а той мен все по-силно и по-силно. Целта на темата ми беше да покажа и докажа, че истинска любов има! Че колкото и да ми казваха да не правя това аз послушах сърцето си и направих правилният избор. Сега съм щастлива и ще ставам все по-щастлива.
Хора не слушайте ничии съвети, слушайте сърцето си и ще бъдете щастливи.
И това ме интересува защото?
Да сподели радоста си ! честито![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Душевното и физическото ти състояние зависи от това дали те са заедно или не са!Първоначално написано от w0sh
Е разкажи историята по-подробно,че не съм я чела.![]()
честито и от мен(надявам се да не те зареже за 7ми път...)![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
![]()
Радвам се ,че поне при теб има истинска любов ! Обичайте се и бъдете щастливи...
Ami nie tuk ti davame suveti,no vse pak jivotut si e tvoi i e redno sama da te6i6.Hubavo si napravila.Dano bude6e 6tastlivi o6te dulgo vreme![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.