- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли fred perry outlet
Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали fred perry има outlet и къде точно се намира.В търсачката намерих такава тема,но в нея нямаше тоно обяснение,само някви пичове си мереха пишките кой е по-голям hool.Ако някой знае нека сподели къде е !![]()
Ммоче предизвика буряНезнам каде има но темата ще стане същата,като миналата
ее ае са ти пък треа да са модерни пък и батоковците от филмите носят такива дрехи
Някой ако знае да казва,да хванем примоциите![]()
пич,кой за кво има пари не се притеснявай! най-учтиво попитах някой ако знае да каже къде се намира,а не всеки да се дърви. а колкото до NH3, дали някой гледа батковците по филмите или не си е негова работа.Първоначално написано от exploitedteen
ми светни ме на Лс или тук в темата ако искаш щото мен ме съмнява това което казваш
Показах му някои работи,скоро и той ще стане корав лад!
Оня път, когато бяхме с женорята, нали ни вкара в някъф магазин. Е там имаше Лойд и другото място, на което съм виждал, е Казанлък. А Лонсове не малко съм вземал от БългарияПървоначално написано от exploitedteen
А CoNSDAPle няма ли да си поръчате, а?
Венчето почти мяза на нещо
има и с 88
А ако си пич и сложиш якето по правилния начин и закриеш по две буквички от този надпис:
Ставаш баси пича!
П.П. Това е единствения оналйн магазин, който не пази данни за клиентите си по обясними причини. Евала им правя загрижата за личните данни!
Grumpy old madman
Това за якето е голяма глупост. Къде сте го чували въобще не ми е ясно, но изобщо не е вярно. Виждал ли си яке consdaple или само говориш?
Тука на едно Демо се бяха подредили в колонка и доста имаше така. Само дето бяха си скрили лицата всичките.
Те са народната марка. На народни цени са 10-20 евро тениска - съвсем в норма.
Grumpy old madman