- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разстояние?
вЕрно?! Веднъж в годината... за колко време? 5 месеца? 3седмици?Първоначално написано от tigity
![]()
Щели да си имат вяра... сигурно. Може дори и да си бъдат верни през цялото време, но така докога? Нищо не може да замени живия контакт... нежностите и ласките, които си разменят влюбените не в скайп, не в mIRC, не в ICQ.
Eдно е да сте на хиляди километри и да се виждате на 1-2-3месеца за по 2-3седм примерно, лятото за 2-3месеца... съвсем различно е за една година - 10 дена. Разликата е оттук до небето и обратно.
Аз като човек на връзките от разстояние трябва да кажа, че толкова ми е писнало да чакам с надежда, да посрещам с усмивка и да изпращам с насълзени очи, че няма накъде повече.
Струва си до едно време. В началото докато те е повалила любовната треска можеш да повдигнеш огромна скала с 2 ръце, да преплуваш морета и океани само и само да стигнеш до любимия човек, но накрая ако се абстрахираш от чувства и емоции и разбираш колко налудничаво е всичко.
В книгите и филмите стават чудеса... там любовните приказки винаги завършват с хепиенд. Истинския живот далеч не е толкова 'розов'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.