.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помощ за една програма!

Търся програма,с която мога да видя всичките пароли,които са били написвани на моя компютър.Ако има такава ще ви помоля да ми кажете.Много ще съм ви благодарен!

dam ima6e edna ama .... ne znam kak be6e sorry a da znete nqkoiq za razbivane na paroli na skype pls
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    dam ima6e edna ama .... ne znam kak be6e sorry a da znete nqkoiq za razbivane na paroli na skype pls
    знам една дето ти форматира харда щом попадне в компютара (независимо дали я изтегляш от нета или поставяс CD в/у което е записана), но няма да ти я пратя (нито пък неутрализатора й)...та мисалта ми беше - ВНИМАВАЙ КЪДЕ ЦЪКАШ (особено ако Аз сам т идал линка)

ако си със firefox даваш на инструменти->настройки->сигурност->показване на паролите и там вече моиш и сам даваш на покажи и после да и си готов

Цитирай Първоначално написано от MANTEL
    Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    знам една дето ти форматира харда щом попадне в компютара (независимо дали я изтегляш от нета или поставяс CD в/у което е записана), но няма да ти я пратя (нито пък неутрализатора й)...та мисалта ми беше - ВНИМАВАЙ КЪДЕ ЦЪКАШ (особено ако Аз сам т идал линка)
    Баце, гледам, че и ти си от Пловдив като мен Ама бива ли така да плашиш народа
    Няма програма за разбиване на скайп пароли, и никога няма да има!!!
    А по темата:
    Ами виж в www.download.bg там потърси за такава програма, мисля, че ще намериш
    Успех !

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Благодаря все пак

Град
    in the sky
    Изтегли си някой keylogger..

KGB keylogger mai 4e ima6e trial versiq

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    pxaxaxa kfi sa tiq oligofreni formatiralo ti e mozaka na tebe toq komp kaji na maika si da ti zemi zaxramva6tiq habel za nqkolko dena
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

KGB keylogger ne bee a si e trial versiq i o6te nqma ck=rack za neq sry ma vadi kreditnata karta i pla6tai ako ti e tolkoa zor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си