- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувка нормално ли е това ?
На 15 години съм ! Нормално ли е това , когато се целувам с приятелката си , не се възбуждам ! Възбуждам се чак после когато се прибера и си помисля за това което сме правили![]()
аз го дигам , ти са оправай![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ne mislq...
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не се притеснявай и аз съм имал същият проблем.Може мястото да ти окаже влияние на възбудата .... измореноста и други такива фактори.
Относто моя случай свърши зле разделихме се с въпросното момиче дано при теб завърши по-добре
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
ако го правиш механично и без всякакво чувство е нормално да не се възбуждаш. Просто не мисли за друго и ще видиш, че няма да има проблем.
SMILE FOR ME NOW
А може би е в нея проблема
Споко, ако по всички други признаци си наред, а само по това не - добре си и явно тя не е човека за теб
Че то и аз не се възбуждам секи път само от целувки. Различно - зависи от настроението и ситуацията![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ммм и аз мисля че се притесняваш...давай го по спокойно и ще видиш докато се усетиш...то станало...![]()
не мисли за други неща...
ади успех!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
напълно нормално е 4овек да не се възбуди само от целувка...то зависи и от целувката де
но пък като имам предвид възрастта ти, когато дори само като погледне6 моми4ето в пове4ето слу4аи се надървяте...не знам кво да ти кажа...може и да не е нормално
засича ти пушката, а младеж?
Възможно е не си единствен, чувал съм го още от няколко човека.Ще се оправи споко.
♠ The Nuts! ♥
Чувал сам и други хора да немога незнам нямам си идея.
pi4aga imah sy6tiq problem samo 4e nakraq razbrah 4e towa e zaradi prostata pri4ina 4e sym q hareswal,no ne kato gadje a kato priqtelka.Moje twa da e problema ti
+1Първоначално написано от skatemore
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от NightGuardian
ne se shashkaite![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!