.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Целувка нормално ли е това ?

На 15 години съм ! Нормално ли е това , когато се целувам с приятелката си , не се възбуждам ! Възбуждам се чак после когато се прибера и си помисля за това което сме правили

Град
    Враца
    аз го дигам , ти са оправай
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne mislq...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Sliven
    Не се притеснявай и аз съм имал същият проблем.Може мястото да ти окаже влияние на възбудата .... измореноста и други такива фактори.
    Относто моя случай свърши зле разделихме се с въпросното момиче дано при теб завърши по-добре
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

ако го правиш механично и без всякакво чувство е нормално да не се възбуждаш. Просто не мисли за друго и ще видиш, че няма да има проблем.
    SMILE FOR ME NOW

А може би е в нея проблема
    Споко, ако по всички други признаци си наред, а само по това не - добре си и явно тя не е човека за теб
    Че то и аз не се възбуждам секи път само от целувки. Различно - зависи от настроението и ситуацията
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

притесняваш се според мене отпусни се
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ммм и аз мисля че се притесняваш...давай го по спокойно и ще видиш докато се усетиш...то станало... не мисли за други неща... ади успех!!!

Град
    sofia
    напълно нормално е 4овек да не се възбуди само от целувка...то зависи и от целувката де
    но пък като имам предвид възрастта ти, когато дори само като погледне6 моми4ето в пове4ето слу4аи се надървяте...не знам кво да ти кажа...може и да не е нормално

засича ти пушката, а младеж?

Град
    гр. Пловдив
    Възможно е не си единствен, чувал съм го още от няколко човека.Ще се оправи споко.
    The Nuts!

Чувал сам и други хора да немога незнам нямам си идея.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

pi4aga imah sy6tiq problem samo 4e nakraq razbrah 4e towa e zaradi prostata pri4ina 4e sym q hareswal,no ne kato gadje a kato priqtelka.Moje twa da e problema ti

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    +1
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Vladoka rulzzz

Град
    East Coast
    Тц тц тц тц какви мръсници има...

Re: Целувка нормално ли е това ?

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    На 15 години съм ! Нормално ли е това , когато се целувам с приятелката си , не се възбуждам ! Възбуждам се чак после когато се прибера и си помисля за това което сме правили

ne se shashkaite
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си