- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли самозадоволяване с вода.....?
МОЖЕ ЛИ САМОЗАДОВОЛЯВАНЕТО С ВОДА ДА ЗАБАВИ МЕНЗИСА СЛЕДВАШИЯТ МЕСЕЦ?МОЛЯ, ПИШЕТЕ!СЛЕД КАТО ПОЛУЧА ОТГОВОР ИЗТИЙТЕ ТЕМАТА АКО СМЯТАТЕ ЧЕ Е ТЪПА.
a na kolko godini si?
ne mislq 4e tva vliae na menstruaciqta no znam 4e e ne e hubavo prekaleno oblivane s voda za6tot o se uni6tojava ligavicata na vlagali6teto
на години на който е смешно да задавам такива въпросси,но наистина не знам.
но нали след това се възтановява?или не?Първоначално написано от pitan4icata
Айде стига нападки де,така ставате по-смешни и от човека,който задава тъпи въпроси! Към авторката: Не,това няма да забави цикъла ти и въобще няма да му повлияе по никакъв начин. За забавянето му има хапчета,но не е хубаво да се ползват често. Ако си под 15 16 години (както предполагам)не ти ги препоръчвам.
boje![]()
И как по-точно смяташ, че мастурбация би могла да повлияе на цикъла ти?![]()
Мисли, бе, дете, мисли! Нищо няма да ти стане, спокойно.
Собственост на Canis_Dirus
Да, може!![]()
не, по никакъв начин това не влия на цикъла ти!
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е ПРЕДИЗВИКАНА ОТ МАСТУРБАЦИЯАТ С ДУШ????
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е ПРЕДИЗВИКАНА ОТ МАСТУРБАЦИЯАТ С ДУШ????PFFFFFF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох нищо няма да ти стане бе скъпа, споко!!!!!!!
Няма да я забави!Първоначално написано от Maksimiliqna
А на теб пък как ти дойде на акъла да се самозадоволяваш с душ? Ма и вие ги мислите едни![]()
Винаги съм се чудил как се самозаводолява с душ, кво точно правите, пипате ли се, с пръсти ли или нищо ли??![]()
И има ли странични ефекти.
Бе момче съм, ама обичам да се обарзовам![]()
_cuddly_ - бе стига с това тъпо надменни държание стил "аз знам всичко, а ти си толкова прост/а". Супер мега дразниш. Ще кажеш, че ти като си била на 13-14(на колкото предполагам е авторката) си знаела всичко. Нали все от някъде трябва да научи по един или др начин лапето. ПОне се интересува за разлика от други... НАли затова форума се казвам teenPROBLEM по дяволите.. еее значе......
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми може сигурно..
име секви![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Е ти още малко ще питаш дали може да забременееш от струята на водата...
Може и да може, ако съседа отгоре си е измил оная работа![]()
Първоначално написано от Crag Hack
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КЕФИШ МЕ![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
аххахаха =D>Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Не точка![]()
То и някои момичета като мен също се чудят..Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Доста силна трябва да е струята..
![]()
ne , po nikakav na4in ne moje da ti povliqe na cikula , ne se pritesnqvai !!!
полу4и ми се някаква пъпчица в дясно от ануса.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ Е ПОЛУЧИЛО НЯКАКВО ОБРАЗУВАНИЕ ВЪТРЕШНО И ДА СЕ НАЛОЖИ НЯКАКВА ОПЕРАЦИЯ???
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
еми не е чак толко сложноПървоначално написано от Make_Me_Laugh
струйка вода и се стимулира клитора (ДУША НЕ СЕ ПЪХА В ВАГУНАТА, както 1 моя позната си мислеше). Относно струйката, не е нужно да е чак толко силна, нормалната за къпане
![]()
А към афторката - как си я видя тая пъпчица ...![]()
тфа е пъпка м@мка му, има ги навсякъде по тялото, как така ще е вътрешно образувание и ще треа операция. Ти оперираш ли си лицето само щото имаш 1 пъпчица по него![]()
(хигиена, хигиена)