- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Теория за готините момчета
a be nali znaete gotinite mom4eta ili sa gadniariili ve4e sa zaeti s niakakvi frucli!to e logi4no,koi 6te ostavi takova mom4e da si hodi sam sami4ko
!kakvo mislite po taia teoria-ima li ne6to viarno ili samo si izmisliam opravdania,4e niamam gadje
?
измисляш си оравдание
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ne razbiram za6to ako nqkoi se darzi kat prav selqnin,kazvate 4e e gotin.poznavam mnoo momi4eta det izlizat s takiva maimuni i vi kazvam da si fanat ot junglata ne e gotino.ima tolkova mom4eta,verno 4e ne se pravqt na interesni ama tva ne zna4i 4e ne sa pi4ove![]()
-1Първоначално написано от skatemore
Az sim saglasna s avtorkata![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Мдам и аз така мисля.. че намираш оправданиеНе се тревожи и теб ще те споходи любовта, може би много бързаш
Относно тезата ти за "готините" момчета, има най - различни хора. Има някои, които се възгордяват в повече, когато видят, че към тях има повече интерес, има и такива, които ги вълнува истинската любов.
Въпроса е на какъв ще попаднеш, а любовта, тя сама ще си дойде, не му мисли много. Ти сама ще разбереш за какво ти говоря. Дано да е по - скоро
Късмет
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
какво ще рече "готин"??? Има адски приятни момчета,с които можеш да разговаряш с часове за всичко без да ти омръзне и да не са ,като ония разгонените.Среща се и обратното разбирасе.Опитай се да не мислиш толкова повърхностно.
Ако влаковете са пълниПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
ХихиХубаво момче като мен
![]()
:P
Прякора ми е Magnetic ! Но ноякой ми е краднал ника ! :@
Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Хаха, абе все разправяте, че искате момче, което да го интересува любовта, ама ви се ходи с "гъзарчета" нали![]()
чувал съм ги и аз тези приказки...аз затова съм си сам...но предпочитам да съм си скромен и тих, да си карам колата и да излизам с приятели, пред това да се правя на "виж ме кой съм" и да ходя с разни патки...
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Ахаххахахаха![]()
[size=7][b][u]fosse cos
[quote="Gabroveca"][quote]
![]()
![]()
![]()
П.п. Я кажи каква е колата зад теб?!
Ford Cougarмоята приятелка (за момента по-добра, от всяко момиче, с което съм излизал! )
Първоначално написано от Gabroveca
![]()
![]()
![]()
Незнам може да изглежда що годе добре, ама форд ли е не ми го хвали
Пък ако ще и 2008 година да е...
хаха, нека да ми е гадно![]()
![]()
![]()
всякакви бмв-та до 2000 кубика (включително) са ми отзад![]()
![]()
аде стига спам![]()
Ако искаш може да пробваме аз с мотор ти с колатаПървоначално написано от Gabroveca
Ай спирам да спамя, че осрахме темата
![]()
по темата мойто мнение е че наистина хубавите момчета са гадни но има и изключения
ааа, пък добрите момчета са грозни, а? хах...
Стига сте правили заключения за всички, само защото няколко чвора са ви преебали. Момчетата са мноооооооооого-много и всеки е различен.Като не ви кефи търсите друг ,докато не намерите каквото търсите!
дай ми определение за готино момче че незнам кво е това а пък ако ми обясниш мое и да ти помогнаПървоначално написано от selenia
к'во разбираш под "готин" ...всмисъл гъзар ли?за мен готиното момче е да играе някакъв спорт,да е сериозен,когато трябва,да има чуство за хумор,да има много приятели,да знае как да се държи с тях и с мен,и да е горе-долу красив...ти мое да разбираш под готин,някое гъзарче дет ги сменя кат' носни кърпички,да се лигави и да се прави на интересен (в момента ходя с такъв-всички го харесват,но пък той си пати,че му нямам доверие)а пък за съседката Минка,може готин да означава съвсееем,съвсем друго....Първоначално написано от NH3