.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имам проблем - искам да се обрежа

Здравейте, казвам се Шибил и съм на 14 години. От седмица и половина си имам ново гадже, ама имаме малък проблем - не иска да ми духа, понеже не съм обрязан. Тя е туркиня и за това. Мене обаче много ме е срам да говоря с мама и тати, за това - има ли начин да го направя без лекар (понеже те искат родител)? Един познат ми каза, че ставало с нагорещен скалпел, ама понеже нямам скалпел мисля за нож за обезкостяване. Някой друг правил ли е подобна процедура и боли ли много? Защото много искам моята Йълдъръмка да ми направи свирка (от 9-10 съученика чувам, че била богиня в това)!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нека отгворите да бъдат по темата.Безполезните коментари, ще бъдат изтрити.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Шибиле, здравей.Ти от кое вероизповедание си?

Цитирай Първоначално написано от ex-teen
    Шибиле, здравей.Ти от кое вероизповедание си?
    Българското... Как кое?

Тоест, източноправославен християнин?А защо името ти е мюсолманско?

Питам, защото предположих че може би си бил обрязан като дете, но се наблюдава някакъв процес на регенерация на препуциума...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Имам проблем - искам да се обрежа

Цитирай Първоначално написано от Chochko-mochko
    Здравейте, казвам се Шибил и съм на 14 години. От седмица и половина си имам ново гадже, ама имаме малък проблем - не иска да ми духа, понеже не съм обрязан. Тя е туркиня и за това. Мене обаче много ме е срам да говоря с мама и тати, за това - има ли начин да го направя без лекар (понеже те искат родител)? Един познат ми каза, че ставало с нагорещен скалпел, ама понеже нямам скалпел мисля за нож за обезкостяване. Някой друг правил ли е подобна процедура и боли ли много? Защото много искам моята Йълдъръмка да ми направи свирка (от 9-10 съученика чувам, че била богиня в това)!!!
    без баш и единствената специалистка по рязане на пишки - bungle - няма какво да говорим. пък и ще ни изтрият, ако ще не на латински ми на кетав иври да пиша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си