.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: Съвет . . .

Съвет . . .

Здравейте!
    Незнам точно какъв съвет мога да искам от Вас ,но трябва да споделя с някой.Историята ми е много объркана.
    Имам/х си приятел 2 месеца и повече . . . с доста голяма разлика в годините /няма значение колко/ ,но днес дори разбрах ,че той всъщност е женен и си има 2 деца.За мен това не е проблем ,защото така и така исках да се разделя с него.Въпроса е ,че /не живеем в България ,но и двамата сме българи/ на скоро той си беше в БГ за 3 седмици ,разбира се през това време аз излизах с приятели /общи/ ,но се запознах с едно момче .Влюбихме се и почнахме връзка.Исках да го оставя ,но те двамата с това момче са доста добри приятели и момчето ме помоли за известно време да не му казвам нищо и да остана с него ,а след време да се разделим.На мен това ми писна ,защото искам да съм само с единият и го заразях.Не се спряха телефонните обаждания вече 2 дни и сегашният ми приятел ми каза да се събера пак с него ,защото бившия е казал ,че го е яд ,че аз съм го скъсала и искал той да ме остави поне ,пък и жена му щяла да идва тук.За мен няма проблеми ,обаче въпроса е ,че сега пак ще трябва да се събера с него за известно време ,а повече така не мога.Не искам сампо да ги лъжа ,защото в крайна сметка лъжа себе си.Пък и бившия е разбрал всичко за това момче и все пак явно е такъв инат и иска да се съберем само и само да може той да ме остави ,та да не се чувства прецакан.А и жена и деца си има - правете си сметката за какъв човек говорим . . . Говорих днес със сегашният и просто ме умолява да се събера за седмица с него - бил сигурен ,че той сам ще ме остави.Много ми е тежко ,че отново трябва да го виждам без да го желая това.Трудно ми е и незнам какво да правя.Само не ми казвайте остави ги и двамата ,защото наистина съм страшно влюбена в сегашният ,а и виждам ,че и той в мен също . . .

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аве жена ти луда ли си или кфо. Не стига, че не ти е казал, че е женен и с две деца, пък и иска да ходите още 1 седмица та той да те остави като не искаш да правиш нещо не го прави. Напрао ме разби тотално. Въпреки че имам съмнения, че темата е ебавка

Ъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъ
    Или (с извинение) ти си супер зле , или наистина темата е ебавка
    Madness is the gift, that has been given to me.

аве според мене по скоро е ебавка. Не може да има хора които да са толкова зле надявам се...

Темата не е майтап ,всичко това наистина ми се случва.Въпроса да се събера с него е ,защото сегашният ми приятел ще си има МНОООГО големи неприятности с бившия ,пък и бившия няма да ме остави на мира................

е кво нема да те остави на мира бахти. Казваш му да си гледа работата и да се оправя както си знае. Омг на колко години си та питаш като малко дете кво да правиш. спираш сякви отношение и с двамата па да си чупат главата. Кво си се загрижила. Оле майко ако си по-голяма от мене ще се гръмна

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Моето мнение е да си с него там още една седмица но го побъркай прави му от вашите женски гадни номерца той ще избяга от тебе

Не искам да спра със сегашният.Много държа на него.Но не искам ,заради мен да се изпокарат всичките.Без това вече са в лоши отношения ,а преди бяха неразделни приятели. Не мисля да си казвам годините само ще кажа ,че съм между 16-18
    Мисля ,че ще е добре ако кажа на сегашният да си избере или да рискува и да е с мен без да правя повече глупости и да се връщам при човек ,който не искам да видя или най-добре да се разделим ,макар че ще страдам много!?

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Моето мнение е да си с него там още една седмица но го побъркай прави му от вашите женски гадни номерца той ще избяга от тебе
    Tочно такава беше идеята и на моя приятел ,обаче ми е гадно как цяла седмица ще ЦЕЛУВАМ човек ,който изобщо не искам да му чувам и гласа вече . . .тъкмо бях толкова щастлива като го оставих и мислих ,че всичко вече е свършило ,но явно всичко тепърва започва :#

Що ли не ходиш да се метнеш от некъде. Та оня ден един приятел ме пита : Дай 5 лева утре ЩЕ МИ ги върнеш. Кво да направя аз да му дам ли 5 кинта или не? Кажете ми плс. Аре гледай си работата пача

Град
    играй си любовни игрички с него и не му давай да те целува дърпай му се като му се дръпнеш и му кажи много ли съм гадна и ще почне да се нерви

омг аз съм на 15 отивам да зема пушката сериозно. Би трябвало да ти е узрял акъла вече. Кво вобще ти пука че оня със семейството ще бъде наранен след като те е излъгал. Ходи си със сегашния пък да не ти пука след като толкова държиш на него. Все още седа и гледам тъпо темета с подозрения че ебавка, но все пак....

Град
    Цитирай Първоначално написано от h349h4n73r
    Що ли не ходиш да се метнеш от некъде. Та оня ден един приятел ме пита : Дай 5 лева утре ЩЕ МИ ги върнеш. Кво да направя аз да му дам ли 5 кинта или не? Кажете ми плс. Аре гледай си работата пача
    Mомче като не ти харесва недей да пишеш излишни постове тапо е

Град
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    омг аз съм на 15 отивам да зема пушката сериозно. Би трябвало да ти е узрял акъла вече. Кво вобще ти пука че оня със семейството ще бъде наранен след като те е излъгал. Ходи си със сегашния пък да не ти пука след като толкова държиш на него. Все още седа и гледам тъпо темета с подозрения че ебавка, но все пак....
    Ти май си киорсан табелата прочети темата отново дано този път схванеш момичето какво е написало

а тя не е ли леко тъпа след като задава такива тъпи въпроси бах

Тъпо е въобще които и да е от вас да се намесва. В момента някой седи и ви се смее на глупостите ако случайно греша, значи момичето има нужда от спецялна помощ, ане от вашата! Ти би ли взел неква К***а за 1 седмица че да те скъса, я помисли нормално ?

Град
    Всеки човек в този форум иска съвет от другите потребители така че щом иска съвет значи на нея не и е лесно

Всеки човек в този форум иска съвет от другите потребители така че щом иска съвет значи на нея не и е лесно
    Както казах, ако наистина е така е нужно да потърси психолог. Не съм някакъф експерт но определено не е нужно да съм такъв че да кажа тези думи. Никога не се присмивам на хора които имат някакви проблеми...

Град
    Ловеца на глави защо и ти не четеш какво иска момичето а пишеш глупости

Явно ,че съм сгрешила на какви хора мога да попадна тук и явно искам съвет от неозрялите тийнейджъри ,които могат само да обиждат без да знаят какво ми е на главата.Ще Ви помоля най-любезно /изобщо не поглеждам кой какви наименования и обиди ми е лепнал/ - ако не Ви харесва ,ако не Ви се вярва и тн. просто недейте да пишете.Много благодаря на Vin Diesel за мненията - наистина ми помогна и ми даде кураж Мерси ,за което
    По-добре май беше ,обаче да не пускам тази тема ,защото явно ,че ще се предизвикат само спорове.Наистина ме заболя от мнението на другите двама ,но ще го превъзмогна Само не разбрах h349h4n73n как разбра ,че съм 'курва'??Но не мисля да споря с човек ,който директно тръгва да ме обижда без да знае кой стои срещу него.Едва ли си толкова отворен на живо ,но както и да е Лека вечер ти желая и моля те помисли си дали ще ти е приятно ако ти имаш някакъв проблем някой да почне да те обижда - смятам ,че това е форум и можеш да изказваш свободно мнението си ,но помисли дали няма да засегнеш отсрещния

аве от нещата дето си написала не може човек да си мисли особено хубави неща за тебе. Казваш че си между 16 и 18 а задаваш въпроси на които и едно 11 годишно момиче би отговорило без да се замисля. А после ние сме ти криви. Почни да мислиш като голям човек.

Не съм те наричал курва. Сори че така е прозвъчало, прочети го под друг ъгъл. Това е форум за свободно мнение, но мнение като твоито са отчаиващи. Днеска се сетих за един момент от Пътеводителя на галактически стопаджия. Не се сещам името на съществото, но когато доиде на земята той каза следното : " Хората обичат да обсъждат всевиждащи неща". Може би аз нещо не съм доразбрал но определено и ти имаш грешка в цялата система. Аре както и да е, не съм такъф човек да се карам с които и да било. Съвета ми е да не се занимаваш с женени мъже и прочие. Когато някои ми пише в скайпа, казвам : Познаваме ли се, ако отговора е различен от "да" следва блок. Може би трябва да го пробваш и ти, помага на хората да избягват неприатности. Желая ти късмет с сегащното ти гадже
    Живи и здрави

бтв Кой може да сложи " : - ) " за кисс. Това направо да убиеш админа...

аве от нещата дето си написала не може човек да си мисли особено хубави неща за тебе. Казваш че си между 16 и 18 а задаваш въпроси на които и едно 11 годишно момиче би отговорило без да се замисля. А после ние сме ти криви. Почни да мислиш като голям човек.
    Виж ,мислиш ли ,че особено ме интересува мнението на хора ,които не ме познават!?Не казвам ,че сте ми криви - напротив оценявам мнението на всеки един ,просто не очаквах да влезна тук молеща за помощ ,а да бъда наречена 'луда' и тн?!Мислиш ли ,че ми стана приятно като разбрах днес ,че този човек ,който ми обеснява колко ме обича 2 месеца ме е лъгал и то не да ми е изневерил ,а че е женен пък и деца си има!?Знаеш ли как се почувствах и колко много плаках.Тъпото е ,че никой от приятелите ни нищо не ми е казал ,само и само да запазят неговата тайна както той е помолил.Писнало ми е от всичките хорски номера . . . И сега ако се събера с него и ако до сега ми беше жал за него ,че е плакал /уж/ 2 дни и не е спал и нз още какво сега се радвам ,че малко поне съм го наранила и ако сега се събера с него наистина искам просто да му направя живота черен и от всичко най-много се моля жена му да разбере за всичко и то не ,защото съм гадна ,а защото трябва да знае с какъв се е събрала и по-добре да бяга на далече от него.2 месеца аз съм пропиляла ,защото съм една малка глупачка ,която много вярва на думи ,но според мен това не трябва да остане безнаказано ,защото нали знаете ,че всичко се връща . . . просто искам това момче /пардон този мъж/ да го накарам да страда и то МНОГО!!!!!

еми давай обади се на жена му кажи и. Ср ако съм те обидила с нещо просто някак нереално ми прозвуча някой да те е лъгал и ти да се върнеш при него. Ама хубаво връщай му. И аз бих му върнала и бих го накарала да страда.

Цитирай Първоначално написано от Queen^of^darkness
    Виж ,мислиш ли ,че особено ме интересува мнението на хора ,които не ме познават!?Не казвам ,че сте ми криви - напротив оценявам мнението на всеки един ,просто не очаквах да влезна тук молеща за помощ ,а да бъда наречена 'луда' и тн?!Мислиш ли ,че ми стана приятно като разбрах днес ,че този човек ,който ми обеснява колко ме обича 2 месеца ме е лъгал и то не да ми е изневерил ,а че е женен пък и деца си има!?Знаеш ли как се почувствах и колко много плаках.Тъпото е ,че никой от приятелите ни нищо не ми е казал ,само и само да запазят неговата тайна както той е помолил.Писнало ми е от всичките хорски номера . . . И сега ако се събера с него и ако до сега ми беше жал за него ,че е плакал /уж/ 2 дни и не е спал и нз още какво сега се радвам ,че малко поне съм го наранила и ако сега се събера с него наистина искам просто да му направя живота черен и от всичко най-много се моля жена му да разбере за всичко и то не ,защото съм гадна ,а защото трябва да знае с какъв се е събрала и по-добре да бяга на далече от него.2 месеца аз съм пропиляла ,защото съм една малка глупачка ,която много вярва на думи ,но според мен това не трябва да остане безнаказано ,защото нали знаете ,че всичко се връща . . . просто искам това момче /пардон този мъж/ да го накарам да страда и то МНОГО!!!!!
    Аве ти сиг ли си че не си между 13 - 16? Не стига че човека си е достатъчно наказан природно ами ти ще му паднеш на нивото да го донаказваш. Сълзи и време лекуват, не злобата

едит: А да ходи при жена му, да те хване за косите и да те ускубе

ей ако чете това админ да знае че имате проблем с кирилицата на форума, дова дет го слагаде за пиша на кирилица колкото помага на тея с флекст тайп толкова повече пречи на тея който не го ползват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си