Здравейте!
Незнам точно какъв съвет мога да искам от Вас ,но трябва да споделя с някой.Историята ми е много объркана.
Имам/х си приятел 2 месеца и повече . . . с доста голяма разлика в годините /няма значение колко/ ,но днес дори разбрах ,че той всъщност е женен и си има 2 деца.За мен това не е проблем ,защото така и така исках да се разделя с него.Въпроса е ,че /не живеем в България ,но и двамата сме българи/ на скоро той си беше в БГ за 3 седмици ,разбира се през това време аз излизах с приятели /общи/ ,но се запознах с едно момче .Влюбихме се и почнахме връзка.Исках да го оставя ,но те двамата с това момче са доста добри приятели и момчето ме помоли за известно време да не му казвам нищо и да остана с него ,а след време да се разделим.На мен това ми писна ,защото искам да съм само с единият и го заразях.Не се спряха телефонните обаждания вече 2 дни и сегашният ми приятел ми каза да се събера пак с него ,защото бившия е казал ,че го е яд ,че аз съм го скъсала и искал той да ме остави поне ,пък и жена му щяла да идва тук.За мен няма проблеми ,обаче въпроса е ,че сега пак ще трябва да се събера с него за известно време ,а повече така не мога.Не искам сампо да ги лъжа ,защото в крайна сметка лъжа себе си.Пък и бившия е разбрал всичко за това момче и все пак явно е такъв инат и иска да се съберем само и само да може той да ме остави ,та да не се чувства прецакан.А и жена и деца си има - правете си сметката за какъв човек говорим . . . Говорих днес със сегашният и просто ме умолява да се събера за седмица с него - бил сигурен ,че той сам ще ме остави.Много ми е тежко ,че отново трябва да го виждам без да го желая това.Трудно ми е и незнам какво да правя.Само не ми казвайте остави ги и двамата ,защото наистина съм страшно влюбена в сегашният ,а и виждам ,че и той в мен също . . .