- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 14 съм..какво да правя
Така.Не знам откъде да започна.На 14 съм от малък град и съм влюбена в приятел на баща ми.Проблемът е че той е на 39.Мисля че ме харесва защото сме се целували там където работят те двамата.Какво да правя?
възможна ли е такава връзка
Щом може да ти е баща , значи би трябвало такава връзка да не просъществува.А щом сте се целували...То си е направо педофилия от негова страна ... И все пак неведоми са пътищата любовни ...
Скайп: doombringer2006
аве тва са 25 години разлика как искаш да е възможнотва че сте се целували нищо не означава. Той просто е видял че имаш някво привличане към него и е решил да се възползва. а и тва че те е целувал си е педофилия така че по добре го забрави щото накрая ще си изпатиш много лошо
Най добре си намери някой на 14 15 16 17 години
Най-добре не се занимавай с този чичко повече, защото ще си имаш неприятности...повярвай ми
♠ The Nuts! ♥
Охаааа как само се възползва дъртия от момиченцето на колегата..
иска да те чука яко нали...
хах.. връзка - момиче освен курва за него друго не можеш да станеш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Рабирам разликата ви да е 3,4,5 дори 6 години...ама тфа са 25 години бе..Осъзнай се малко!Той е почти на 40...Малее направо съм потресена.Спред мене е повече от невъзможно такава връзка.Той е вече голям човек би трябвало поне той да го разбира.Нямате бъдеще най-малкото, защото предолагам той ще иска семейство или нещо по-сериозно, а ти не можеш да му го дадеш...Помисли си само ако ваще разберат за това какво ще стане...Осъзнай се докато е време!Дано темата да е ебавка...
ЕБАХТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Размажи си мозака на някоя стена. 14 годишна пффффф ти луда ли. 40 годишен пич??? WTF ти направо къртиш сериозно малеееее не.Това само при Ромите се случва . Ти Ром ли си????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е нормална работа, разликата ви е мноого голяма.По-добре се спри, докато е време, защото ако баща ти разбере, че сте се целували...не ми се мисли направо.
Първоначално написано от machine_shot
Прякора ми е Magnetic ! Но ноякой ми е краднал ника ! :@
кво толкова харесваш в човек които е на 40 и може да ти е баща ?
не ми си е мисли ако бащати разбере или пак маикати![]()
темата е за гавра според мен..![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
я кажи на баща ти да те пречука и колегата му барабар с теб...
е*аси глупостите, чак не мога да повярвам...е те т'ва на нищо не прилича!
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебаси ташака оня на 39 требва да е възаможно най големия смотаняк че да не мое си намери жена около неговите години а се целува с дете ................ тоя е извратен педефол !
а ти си поредната задръстена пикла която на 14 вече си мисли че е хванала Бога за рога и е много голяма работа !
Дай Боже темата наистина да е ебавка!
А ако не е .... не се занимавай с този дедо, по дяволите! То и аз си падам по батковци .. ама 40 годишни???![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ОМГ
Момиче,моля те,замисли се!Както всички ти казваме-този човек може да ти е баща!А и плюс това съм сигурна,че за тебе тва е просто поредното "пуберско привличане",а за него...е хайде,помисли какво може да иска някакъв 40 годишен пич от момиче на 14...какво друго освен секс?!Съжалявам,но според мен трябва да го забравиш,за да си нямаш проблеми!![]()
![]()
ъъ не мислиш ли че е прекалено голям и май тря да кажеш на баща си за тази целувка
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Първоначално написано от DIRU
Да бе да ... Аз пък вчера видях Стивън Сегал в Метро... пита ме къде е щанда с козунаците ...![]()
![]()
ае стиа
Абе , човек не избира в кой да се влюби , но това е меко казано лудост ! Не е възможна такава връзка , защото баща ти ще убие него , защото е педофил и теб защото си развратница ! Как може да се целуваш със зрял мъж ? Ти освен , че си малка развратница , се нуждаеш и от психотерапевт !![]()
![]()
![]()
Той женен ли е,разведен ли е,нещу гадже,приятелка да си има?А теб не те ли харесват връстниците ти,ве?К'во харесваш в него?Той к'во харесва в теб няма да те питам...ти си прочете другите коментари...Аз не мога да разбера какво харесваш в него...ако е готин,тогава няма да има нужда да се задява с малки....![]()
![]()
![]()
Momi4e ,ne se zalugvai ,toi vse pak e na 40 god.!!!Kvo moje da iska ot momi4e na 14 osven SEX ZABOGA!!! Edva li nqma gotini mom4eta ot tvoq grad...zareji go 4i4koto
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
![]()
![]()
![]()
![]()
Докъде стигна този свят..
![]()
![]()
![]()