- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 14 съм..какво да правя
чшш потресох се...ТИ ЛУДА ЛИ СИ..?! тва е няква еб*вка,нали?
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
O M F G![]()
Тва вече на нищо не прилича![]()
намирисва ми на ебавка, ама както и да е
АхахахаПървоначално написано от Deja-Vu
И все пак и ебавка да е , и да не е, мнението ми е , че на тийновете им идват какви ли не неща до главата от хормоните, ама тоя мн добре знае какво прави и знае, че не е редно
Мръсник, педофил, така се нарича по принцип, а може и да го съдиш
Мислете хора, тоя мозък ви е затова, успех
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
abe i az hodq s po golqm ot mene,ama razlikata ni e 11 godini i nashte znaqt.nekak si e po priemlivo,ma ti cepish mrako...imah 1 fr s podobna istoriq i dosta si izpati ot tova.po dobre si hvani nqkoi drug.she sajalqvash mnoo.nz ako si ot teq momicheta det sa si zagubili devstvenostta oshte na 13 u nekoe hrastche...nikoi ne moje da ti pomogne.nadqvam se che ne si i she se osaznaesh.ima vreme da se maknesh s golemite batkovci...
naistina tfa e egasi gadnoto.. spored men nese zamesvai 6toto nakraq si4ko 6te vidimu i za ba6tati![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Да ве...бахтииии.Това е още едно доказателство колко е деградирало младото поколение![]()
...
Става ми лошо само като си помисля за 14год момиче и 40год дъртакСори ама ти не си наред
просто го забравииии
![]()
![]()
Темата е ебавкана 100 %
Eventful past is everclear.
Първоначално написано от FaHrEnHeit
дам, дам, дам![]()
![]()
ужас пффф
Божествена лудост ли ме обхвана?
мисля че трябва да попиташ : възможна ли е такава педофилия ?!! ебати и обществото .. как може 39-годишен мъж,съвсем зрял и изпитал всичко от живота да се целува със 14-годишно момиче ????? ебати .. миличка казвам ти да не се излагаш и да не говориш глупости,как може да се влубиш в приятел на баща ти ? на 39 години ... замисли се ! това което прави той е незаконно а с това което правиш ти се излагаш ..![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
maa ti dobre li si maa kyrvo ne6tastna az na mqstoto na ba6ta ti i dvamata izgarqte prostoo
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
predstavi si kak se 4ukash s bashta ti...ako mislish 4e she ti e hubo...idi i s nego probvai...ei tva e na 14 da me4taesh za 40 godishen..xa xa a tolko nqmash hubavi sau4enici![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
аз обичам да се чукам с дърти n_nПървоначално написано от Clara_
не съм ром РОБ съм секс робПървоначално написано от irnfried
Първоначално написано от irnfried
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Миличка, не знам за каква връзка ми говориш,но по-добре си избий тия глупости от главата.
Don't worry, be happy!
Възможна е връзката обаче няма смисъл в нея. Имате различен начин на мислете, различно разбиране за живота. На него му е време (даже е минало времето) за деца, жена.. Не знам къде просто се бъркаш..
Животът е адът описан в Библията!
темата си е точно ебавка. И не ми дрънкай за любов м/у 14 годишна и 40 годишен извратеняк. Само факта, че тоя дърт мизерник се е целувал с теб (това е хипотетично, щот все още мисля че темата е ебавка) показва , че нещо му прескача пипито (не че ти оставаш по-назад)
tova e ebavka 100%![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
неискам да бъда груба.. даже бих искала да помогна..ама ТИ НОРМААААЛНА ЛИ СИ!?!??!?!?!?!?!?![]()
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg