- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичат ли момичетата- момчетата с голямо самочувствие..
Какво ще кажете? Харесват ли момичетата надувките, дори да оправдават държанието си..
По принцип уж е така... Но не ми пука ! Аз съм си аз и така си ме харесват![]()
Зависи...Ако самочуствието е с покритие...И не винаги значи, че момчетата с голямо самочуствие са нуфки.Зависи много от момчето, а и зависи също от момичето.Различните хора харесват различни неща.
Естествено, че не, но е хубаво момчето да си има самочувствие.В нормални граници обаче.
Самочувствието е кофти като го има в повече, но и ако го няма пак е кофти ... така че трябва да е с мярка, трябва наистина и да е с мярка ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
kogato imash prekaleno golqmo samochuvstvie e daje grozno spored men...
Всеки си има нещо, всяка си иска нещо...
Първоначално написано от Say It Right
надувки? ще ги отдуем..
![]()
на мен това никога не ми е пречело..да комуникирам,но само толкова.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Всичко в нормалните граници ако е не ми пречи. Иначе някои "изхвърлячи" ги правя на нищо...![]()
![]()
>>> House Music <<<
+1Първоначално написано от mickelangelo
Ако се замислим по обратния въпрос.Обичат ли момчетата ,момичетата с голямо самочуствие?... Не разбира се.За какво ми е някоя , която е като въздух под налягане![]()
Скайп: doombringer2006
За другите не знам, аз не!Първоначално написано от lucking
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
.....NE.......
да да като по анимационните филмчета ще ги боднем с игла и ще се разхвърчат на пред на задПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Еми незнам , не съм момиче за да кажа , но като гледам тях най-много се харесват![]()
Да, но ако е с покритие и не ми се прави на кой съм аз, а просто си го има.
Мразя хора, които се подценяват и не си знаят цената.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не![]()
Don't worry, be happy!
по-добре да е повече, от колкото да е по-малко... Аз лично, смятам за жалък един човек, който няма никакво самочувствие... Въпреки това, жалки са и хората, с много самочувствие без покритие. Трябва всичко да е с мярка.Първоначално написано от mickelangelo
![]()
ooooxxxx...kak gi mraza takiva..ama mn obi4am to4no nadyfkite da gi praa za 2 stinki...6toty nqkoi si mislqt (pove4eto),4e samo4uvstvieto se gradi samo na vun6en vid a tfa izob6to ne e taka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Еееее , чак пък с голямо ! Да си имат самочувствие , ама да им стига до кривата гега !![]()
мИ в поечето случаи не сА стока...ама има и такива които са си много свестни нищо че по пр може да се праят на "виж ме кой съм".. :P
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
ако самочувствието е с покритие-да.