- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Довечера е БГ финала на Евровизия
"Тази вечер в зала 1 на НДК е финалът на конкурса за българската песен на конкурса "Евровизия". "
Цялата статия : http://www.dnes.bg/article.php?id=47964
Ще го гледате ли ? Коя песен искате да спечели? Аз съм за Deep Zone & Balthazar - DJ, Take Me Away !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не,няма да го гледам
Не ми е интересно
Нито една от изброените не ми е известна... Няма да го гледам, не ми е достатъчно интересно
не гледам евровизия ..нооо Balthazar е моя фаворит
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
амии май ще го гледам,че то няма какво друго да се прави ... ии аз вдигам ръка за Balthazar :P
ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ЗА DEEP ZONE !!!
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
на Deep zone песента ме изкефи още... преди мееесеци...
'ма Йоана тоооолкова фалшиво си изпя припевчето, че няма накъде...
Както и да е, само тая песен ме разцепва, другите - ц![]()
Някой може ли да ми даде линкче към песента на Ивайло Колев???Търся я 100 часа вече... и нищо... :/ Мерси предварително!
Браво на Deep Zone, то по-добър вариант май нямаше.![]()
Some things are better left unsaid!
омг омг омг омг........![]()
![]()
Хора, вие нормални ли сте?!??!?!? Как ще отидем на Евровизия с тва нещо?!!?!? Възможно най-тъпата песен ли можахте да изберете?!?!
![]()
^ Стига, бе... Сега я гледах във vbox-a за първи път и мога да кажа, че това е най-добрата песен от всичките, с които сме участвали (то понеже са много.. хъхъ). И такам.. ще си я слушкам. :Р
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Офф добре че тоя Николай Манолов не спечели.Тоя е бахти залухавия тип ! От моя град е и почти всеки ден го виждам...Просто нямам думи ! Супер надменно и надуто копеле !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Много добра песен![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Песента наистина е готина, но за мен номер едно ще си останат Елица и Стоян. Дано се представим успешно на Евровизия.\
/
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Не го гледах но тая песен ме израдва още преди бая време такаче браво за избора и успех в Сърбия !
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
песента е хубава,ама като се има и впредвид,че другите бяха пълни погребални напевиии...![]()
Дам, а и съм сигурна, че никой не иска Let me cry 2ри номер да ни представя пакПървоначално написано от MisS__
![]()
Some things are better left unsaid!
Лично ли го познаваш?!Защото аз мога да ти кажа....че си далече от истината.Не е надут ни най-малко...може би прави такова впечатление отстрани....но по принцип е страхотен като човек....много забавен и тн....мога да кажа само хубави неща за него....и не....защото съм пристрастна !!!!Първоначално написано от XceSS
Относно песента на Дийп Зоун-и аз мисля....че беше най-добрата!