.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Изкуствени нокти? Да или не

Kakvo vi e mnenieto za izkustvenite nokti? (ot oniq det se lepqt)

NE ! edin put taka sa bqh zalepila s lepiloto 4e posle mi se otkusna i 4ast ot noketa kato gi mahah

ne stawat!!!! po sdobre edna noktoplastika

Град
    blg
    mi po dobre poloji nqkakvi po specialni griji za tvoite ako iska6 da sa po dalgi noo izkustveni ne posle noktite sa ujasni ai uspex4eta

Не бих си сложила. И ноктопластика не бих си направила. Това само вреди на ноктите, и ако сега са ти гадни, то след това ще са ти още по-гадни...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    blg
    ako iska6 huui nokti i ti se davat pove4ko pari si sloji pokritie tva e nai dobroto re6enie

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Твърдо не! Предпочитам да се грижа за моите собствени!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не са добри.Първо че трудно се махат второ повечето са ментета и трето ако все пак успееш да ги махнеш после ноктите са гадни.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ако си личи е мн грозно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не бих си сложила. И ноктопластика не бих си направила. Това само вреди на ноктите, и ако сега са ти гадни, то след това ще са ти още по-гадни...
    =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Изобщо не ги харесвам! ;/ Дори да не харесваш своите, най- лошото решение е да си сложиш такива... Ужас!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Haresvam dylgite nokti mnogo... no ne odobrqvam slaganeto na takiva nokti zashtoto si slagah vednaj no tei kato kato go zalepish otdolu ostava vyzduh i mnogo byrzo pada..... noktoplastikata sashto ne mislq che e mnogo dobyr variant zashtoto si slagah takava na 2 pyti i si q mahah zashtoto noktite postoqnno mi se chupeha i taka se chupeha che techeshe kryv.. a bolkata ne iskam da vi q opisvam... I ot lichnia mi opit znam che e nai dobre da se grijish za sobstvenite si nokti!

ne moite sa mn hubavi i mn si gi pod1rjam :P :P :P
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Против.

Не ми харесват особено... Освен ако изглеждат естествено може, но иначе просто не ми харесва

против. аз поддържам ноктите си и не ми трябват изкуствени

И изкуствените нокти и ноктопластиката увреждат много самите нокти, затова съм против.

отвратителни са! много ги мразя.. не е си работа а и моите като ги поддържам стават 200 пъти по хубави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си