.

Виж резултатите на анкетата: какво ни дават хранителните добавки?

Гласували
2. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • витамини,минерали,микроеле менти

1 50,00%
  • важни,животоспасяващи вещества

1 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ

Какво ще кажете за хранителните добавки?Бихте ли ги ползвали?
    Лечение на всички болести с нетрадиционна медицина и с добавките на д-р. Фъостер,които са с нобелова награда от преди 130 години,немски и с доказано качество и резултати.Обадете ми се!!!!тел:0899892844-/бизнес възможности

Мега фен Аватара на EarthShaker
    дават ни ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО

освен лошо здраве, разбира се*

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Дават, докато тренираш, като спреш и всичко отива в въздуха, няма смисал от такива простотий (излишни пари..)
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

ннение

Ако нещо не обичаш да ядеш,набави си го с хранителни добавки,ами ако си пълен и решиш да отслабнеш?Без хранителни добавки ще се разболееш влизайки в очистителните кризи!
    Лечение на всички болести с нетрадиционна медицина и с добавките на д-р. Фъостер,които са с нобелова награда от преди 130 години,немски и с доказано качество и резултати.Обадете ми се!!!!тел:0899892844-/бизнес възможности

Повече от фен
    аз си набавям сичко от храна добавки не използвам...дават ни 1 голем ЧЕП добавките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си