- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ
Какво ще кажете за хранителните добавки?Бихте ли ги ползвали?![]()
Лечение на всички болести с нетрадиционна медицина и с добавките на д-р. Фъостер,които са с нобелова награда от преди 130 години,немски и с доказано качество и резултати.Обадете ми се!!!!тел:0899892844-/бизнес възможности
дават ни ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО
освен лошо здраве, разбира се*
Дават, докато тренираш, като спреш и всичко отива в въздуха, няма смисал от такива простотий (излишни пари..)![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Ако нещо не обичаш да ядеш,набави си го с хранителни добавки,ами ако си пълен и решиш да отслабнеш?Без хранителни добавки ще се разболееш влизайки в очистителните кризи!![]()
Лечение на всички болести с нетрадиционна медицина и с добавките на д-р. Фъостер,които са с нобелова награда от преди 130 години,немски и с доказано качество и резултати.Обадете ми се!!!!тел:0899892844-/бизнес възможности
аз си набавям сичко от храна добавки не използвам...дават ни 1 голем ЧЕП добавките