.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

какво озна4ава кажете

мии значи вс почна миналото лято..ходих с едно невероятно мом4е ,но в последствие го оставих..вепреки че исках да съм с него..но не там е въпроса.Тои имаше рд и аз му писах малко след 12...на следва6тата сутрин ми беше писал колко мн му харесало пожеланието,колко мн съм го зарадвала особенно че била по това време,как приятно съм го изненадала и да ми презваня ако нямам планове да идем на кафе да чепри та спорих с едно момче и с едно момиче,че смс не е само приятелски а има и др смисъл..нз пристрасна ли съм,защото според е мен е просто мил..а според тях още иска да сме заедно..вие на какжо мнение сте? ммм аз му отказах..
    Nobody knows but me. That I sometimes cry .If I could pretend that I'm asleep .When my tears start to fall. I peek out from behind these walls. I think nobody knows.

Ъъъъъ.. Един въпрос..Казваш че бил невероятен,но си го оставила обаче си искала да си с него..Та проблема какъв е не ми е ясно...? искаш да излезеш с него ли?да нямате нищо ли..Какво?

амии искам да съм с него,но не мове (дълга история) та затова и отказах ,от страх 4е нещо повече може да стане и затова за да не си въобразявам неща ми се иска вс да е само на приятелска основа
    Nobody knows but me. That I sometimes cry .If I could pretend that I'm asleep .When my tears start to fall. I peek out from behind these walls. I think nobody knows.

Аха ясно еми тогава просто му кажи че може да излезете на кафенце,но ти искаш да сте само приятели и тва е

Мила моля те обясни, защо неможеш и тогава може и да ти помогна

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Е па момчето иска да те черпи, кво толкова ... излезте .. Ако видиш че подхваща темата просто се направи на чалната и почни друга
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Е па момчето иска да те черпи, кво толкова ... излезте .. Ако видиш че подхваща темата просто се направи на чалната и почни друга
    (agree) ;]

Цитирай Първоначално написано от GerSity
    (agree) ;]

ЕЕЕЕ айде пък вие сега...Кажи му по -добре на момчето направо че искаш да сме само приятели шото той може да се надява на друго..и ако му го кажеш по късно ше земе да ти говори некви обиди..затва му го кажи напрао!поне така смятам аз ..

ммм въпроса не дали да изляза или не с него,защото вече отказах,а дали в смс се открива някакви по спец. чувства или е чисто приятелски

Е кво ти пука нали ти сама каза че искаш да сте само приятели!?

Mislq , che ima shans otnovo da ste zaedno !

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами то няма лошо да излезете на кафе, не е казано че трябва да се случи нещо, просто като излезете още отначало му покажи че всичко е просто от приятелски чувства :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Mislq , che ima shans otnovo da ste zaedno !
    малииииии....ти ме разби...хорааааа намерихме кристалното кълбо,при кой се е отърколило тая вечер...

spored men, mom4eto o6te ima 4uvstva k1m teb i kolkoto i priqtelski da e bil sms-a, toi si e pomislil s1vsem drugo. Mnogo lo6o si napravila, 4e ne si oti6la na kafeto, za6toto tam moje6e spokoino dvamata da pogovorite i da se razbere cqlata istina. Togava toi ako ima6e 4uvstva 6te6e da razbere, 4e nqma smis1l da se bori za tqh.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ААаахх ти така ли правиш с горките момченца, не те е срам
    The Spark

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Oll ni6to ne razbrah em iskala da e s nego em go ostavila..pak i kak moje6 da spori6 s hora za tvoite 4ustva..?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си