Цитирай Първоначално написано от zay4e
Zdraveite.Az jiveq v 4ujbina i si hodq v Bg samo za lqtoto za 2 meseca.Po princip vlizam v 4at i v takiva site-ove za zapoznanstva samo za da mi minava vremeto i taka uj na 6ega vzeh da si pi6a s edno mom4e,po-kysno mu dadah i skype-a si i si pisahme postoqnno i se gledahme (s webcam).Taka be6e nqkolko meseca,az vzeh da izgrajdam nqkakvi 4uvstva kym nego po-kysno i toi mi kaza 4e me haresva.Vsi4ko si be6e super i bqhme re6ili da se vidim i da izlezem kato si otida v Bg,no kym kraq na Qnuari toi vze da se dyrji mn stranno i ne sled dylgo mi kaza 4e e spal s nqkykvo momi4e.4uvstvah se ujasno.Govorihme mn dylgo zatova i toi nesprq da mi kazva 4e adski mn me haresva,prosto imal nujda da pravi sex za6toto ne bil go pravil ot 1 godina,no mnogo syjalqval i ako mojel da vyrne vremeto nqmalo da se povtori.Kaza 4e se 4uvstval ujasno za6toto mi e predal doverieto koeto mu imah.Kaza mi sy6to 4e pone si e priznal i e mojelo da ne mi kazva vyob6te,4e ne hodim i ne bi trqbvalo da sym tolkova surova.Edin den mi kaza"az dori nesym te vijdal na jivo,nesym te dokosval,ako be6e pri men nikoga nqma6e da pravq sex s drugo momi4e"Az nemoga da mu prostq no vzemam da si mislq 4e sym vlubena v nego,no tova ne mi izliza ot glavata mnogo me narani.Vse o6te si pi6em i toi mi kazva 4e iskal vsi4ko da e kakto predi a az vse mu go natqkvam,tova koeto mi pri4ini.Spored vas toi prav li e?Da mu prostq li????
Ми естествено ,че е прав ... все пак не се познавате на живо ,а и не ходите ....въобще няма смисал закво да му се сърдиш + тва явно е точно момче щом и ти го е признал ... въпреки ,че нямаш никво право да му се цупиш за каквото и да било ... а може би наистина ако си тук и се видите може да сте супер 2-ка ....