.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да покажа на момичето какво чувствам и искам от нея

Ами здравейте момче на 19 години съм и малко се притеснявам да пиша тук но реших да пробвам ,защото съм в трудна ситуация.
    "Проблема" е ,че май хлътвам здраво по 1 момиче тя е на 18 познаваме се от около половин година ,но чрез общи приятели.Тя по принцип е доста тихичка спокоина и не се бута много между шамарите и може би за това не ми е направила голямо впечатление отначало.Преди месец обаче на 1 купон се престраших и стоях доста до нея танцувахеме прегръщахме се и танцувахме много балади и по бавнички песни ии аз останах с впечатлението ,че на нея и хареса това или наи малкото и беше интересно ,а и аз изпитвам някакво странно приятно чувство докато е до мен дали пък това не е любовта?Нямал съм сериозна приятелка до сега ,но все пак имам някави общи представи за жените .Та след това аз и предложих да излезем тя ми излезе с обяснения че нищо няма да стане бла бла .Но след около седмица се съгласи ,защото аз постояно подхвърлям въпроса и така ходихме на кафе ала бала разходка ,но така и не посмях да я хавана за ръка дори камоли да направя нещо повече (а не съм някакъв такъв срамежлив по принцип) ии най интересното за вечерта беше 1 прегръдка за лека нощ .След няколко дни излизахме голяма компания включително тя на дискотека и там общо взето се смяхме денсахме си и като пуснаха 1 балада аз си я откраднах и си танцувахем както ние си знаем и забелязах ,че ме стиска доста силно аз я хващам по стабилно и тя ме стиска какво ли значи това (естествено пак се почувствах страхотно докато танцувахме). И още няколко по общи излизания с приятели по кафета като само веднъж на прибиране към тях я хванах за ръчичка и дори за малко докато пресичахме за кръста .
    Сега се чудя как да я къдря и се чудя тя дали изобщо има идея какво си мисля за нея , чудя се какво ли тя мисли за мен.По принцип си пишем всеки ден и тя определно проявява интерес някои път даже се заговаряме много сладко и времето отлита .Значи вчера стана малко странно питах я иска ли да излезем събота или неделя на разходка предвид хубавото време и тя ми каза "не заета съм " стана ми някакво куцо мислех ,че ще се навие .Даже имах някакви планове да и направя признания от сорта на харесвам те не знам си кво и се чудех как да го направя може ли някакви идеики .На мен основно две идеи са ми в главата.1 заставам на 10 сантиметра от нея гледам я в очите и и казвам много те харесвам (не само това ще го пообмисля пък и вие може да помогнете) .Вариант 2 заставам на 10 сантиметра пак държа я за ръце или за кръста или галя косата и според ситуацията и след 3/5/10 секунди поглед според ситуацията отново , и давам 1 целувка (някаква такава по спокоина де примерно малко смукване на горната устна не повече от 2/3 секунди без никакви лигавенета и езици) и после и обяснявам амиии това се опитвам да ти го кажа от много време ала бала .....
    става ли ? ще се радвам на всякакви съвети и коментари .

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    излез на кафе с нея поговори си в най неочаквания момент ти тръгни да я целунеш и ако ти даде начи ще стане работата

А линийка и хронометър ще си носиш ли,да измериш разстоянието и времето - ТОва е в кръга на шегата
    Какво го обмисляш толкова,прецени на момента и в зависимост от ситуацията как да действаш.Нали знаеш спонтанните действия са най-приятни . Успех
    A qui

nz ma spored mene chovek kolkoto poveche planira tolkova po zle stava.pusni se po techenieto pa kvoto stane tva.dr ne moga da ti kaja

Хм ми май по течението ще е е с леко планче де които има нещо да добави или даде идея нама да се сърдя.
    Между другото най много ме е страх да не ме нашамари после или нещо такова не заради самите шамари де ...

По лесно е да станее по течениетоо ... или за момента всичко да си дойде от само себе си .. а не да се насилва или припира

Град
    Sofiq
    Цццц,момче,на 19 си,не се эанимавай с тъпотии.Карай направо.Или ще стане,или не.Просто я покани да иэлеэете-пак и пак и пак,докато не се окаже свободна.Седнете някъде и поговори с нея.Обясни и ,че те кефи,че би се радвал да пробвате эаедно,ала бала.Там ще го иэмислиш.Е,не прави предварителна реч,эащото е тъпо.По-добре да кажеш това,което ти идва на момента,дори и от време на време да се поэамисляш ,пак е по-естествено и ще е доста по0непринудено.Късвет и един съвет-не обмисляай нещата толкова детайлно!Эащото често плановете,които толкова правим,не се събдват и оставаме раэочаровани.А и е доста по-добре нещата да станат по-естествено.Не влагай чак толкова много емоции.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Супер фен
    е па много е гадно, ама зимаш една роза и казваш всичко
    аз така направих наскоро (щото имах същата ситуация) ама ударих на камък (и беше много странно, щото и аз не съм срамежлив, даже съм устат ама наистина се притесних и не казах нещо грандиозно както си го бях замислил, а само "обичам те", каза че не изпитва същото... еми кво да се прави, така е понякога, ама поне ми олекна много че знае какво изпитвам и вече мога да спя нормално.
    може и да останете приятели, като в моя случай и да се надяваш за втори шанс или да се намразите -
    ае баце че ме мързи да пиша и да мисля повече

аа да забравих да кажа че съм на дваесе и кусур

Нищо не направих МАИКА МУ********
    Не съм такъв даже въобще ,нито съм срамежлив нито нищо еее бях си намислил да я целуна ама нищоо Сега си казвам следващият път (ако има) и скачам където и каквото и да стане ама като нищо пак да не го направя.Супер съм объркан даже не знам сега оплаквам ли се съвет ли искам ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Alcazar

Нищо не направих МАИКА МУ********
    Не съм такъв даже въобще ,нито съм срамежлив нито нищо еее бях си намислил да я целуна ама нищоо Сега си казвам следващият път (ако има) и скачам където и каквото и да стане ама като нищо пак да не го направя.Супер съм объркан даже не знам сега оплаквам ли се съвет ли искам ...
    Нормално. Следващия път се поддай на импулса, пък да става квото ще!

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    moga da ti kaja 4e vinagi ako planirva6 ne6to da kazva6 istini i se xubavi ne6ta.. SI$KO SE PREEBAVA.. pone pri men stava taka nqkolko p1ti v godinata planirvam ne6to da kaja na ba6ta mi i se planirvam.. i sled den 2 mi stava ne6to i mu go kazvam otkrito ta tai de kaji i kakvo izpitva6 k1m neq ni6to drugo nei kazvai .. ako e momi4e na mqsto 6tete razbere
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не се обиждай,ама мразя такива срамежливи момчета.
    По-добре действай по-бързичко,че колкото повече го отлагаш,толкова по-зле.И недей толкова да му мислиш,не отиваш на война,а ще се целуваш с срещуположния пол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си