- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА и ПРОТИВ пиърсингите...
Кажете вашето мнение за пиърсингите...
Каде най-много ви харесват?
Имате ли?
А искате ли да имате и защо?
Аз имам на пъпа,но иска да си направа и на езика![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
За съм!!!
Имам вече от 3 години и нещо на езика и на пъпаМного ми харесват и на веждата, ама никога не бих си напраила дупка на лицето
![]()
Let The BEAT Control Your Body
За естествено! Аз нямам много - 5 на едното ухо , 2 на другото и 1 на пъпа![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Много ясно,че съм ЗА,аз имам от ч година на пъпа и мн ме радва,а искам и над горната устна,но единственото нещо което ме спира е белега след това
Не съм надута,а просто съм разглезена
Много ясно,4е съм за!аз имам на езика и над устата и много ме радват :P [/i][/b]
Зааааа!аз нямам много .. т.е. само на ушите,ама искам на езика ...
Най ми харесват лабрети,само,че не на всички им отиват :P
За съм! Аз все още нямам, ама мн искам да си направя на езика и на пъпа![]()
Да,зависи къде е ,естествено...аз имам освен на ушичките,на пъпа..веднъж гаджето ме ядоса и мн бях навитак за езика,ма се сдобрихме и..ми мина мерака(когат съм нервна ставам мазохист)сега пак съм се навила,боли ли много?
![]()
Докато ти дуп4ат езика не боли,но няколко 4аса по-късно ти се подуватогава ве4е ме боля....в продължение на няколко дни
![]()
Сяяя ЗА пиърсингите съм ама не някви пишлемета да ходят в метал целите.Против съм за позьорите дет са със изкуствени обеци.Имам си пиърсинг.За сега е един-на езика.С тенденция е да се увеличава броя на пиърсингите,ама нека още малко порасна и така.
PS:Не боли.Моя език се поду,но нямаше никва болка.Важното е дали ще се грижиш добре за него.А колко бързо ще зарастне зависи от самия ти организъм.
За..Имам само по ушите но искам на устната,под устната,на веждата,на носа,на хрущяла на ухото.. за друго не се сещам..Но кфо само да се дразна ..Няя да имам други пиърсинги.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ЗА! Пиърсите по интимните части...
другите не струват,
нямаш ли там не си истински!
и на г*за и на к**тора няма ли да си направиш???...Първоначално написано от monityY
бзк се....
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Всеки втори започна да се дупчи...иначе е яко
такам значи аз съм за! имам 3 на едното ухо и 2 на другото обаче искам и на езика ... наще не ми дават но това не ме спира особено страх ме е дали ще боли и дали няма да има усложнения..![]()
Има нещо вярно...Първоначално написано от Whisskas
Не, че аз нямам на езика от 14 годишна, обаче поне тогава не беше всяка втора с пиърсинг.
Обаче ми е най-смешно, когато някой попита 'ама на езика ще боли лииии'... еми малко се образовайте бе хора, да кажеш, че няма от къде... не бе, ще вземат едно голяяямо шило и ще ви продупчат езиците без никаква упойка...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ама аз забраих да добавя най-важното ЕЗИКА! :PПървоначално написано от jenity_bs
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
За. Всъщност даже не знам дали съм сигурна дали съм 'за' или 'не'. Не смятам, че за такова нещо може да се гласува. Просто или го усещаш и разбираш...или не
Имам пиърсинг, имала съм също така...но по здравословни проблеми доста от тях опадаха. А и сякаш с времето някои от тях спираха да бъдат 'мен'. Както и да е-аз се разбрах.
ne me kefqt! samo na pupa e qko i max 3 na ednoto yxooo i 1 na drygoto nai me kefi!
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Аз съм ЗА..
имам на пъпа от година и 3-4 месеца..
утре най-сетне се навих да отида да си пробия и езика... тей 4е от утре и там ще имам...
ъммм по ушите имам общо 5...3 на едното,2 на другото
Супер си е това...много си ме радват всичките обички..![]()
Аз имам на ушичките самоИскам и мн на езика,обаче май ще се откажа като гледам как всеки втори има там
..иначе пиърсчета ме кефят само на устата,на езика и на ушите особено ако е на хрущяла
на носа и на пъпа ми е някси гадно
необичам да ми пипат пъпчето
![]()
и аз съм ЗА,в момента нямам,ама съм се навила да си правя на езика![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...