Добре на 15 съм и преди 1-2 дена реших да го направя за първи път. Обаче пустата му пияница дето съм аз да ... реших че ще е по добре да взема малко алкохол (бира).Пък и съм чувал че тези на които им е за първи път по бързо свършват а алкохолът забавя горе долу. Изпих към 600-700 милилитра, дойде ми горе долу леко настроение, и почнахме да действаме, но излезе проблем - не можах да го вдигна И така леко се позасрамих но кво да се прави ... обичаме се следващия път по добре... Въпроса ми е следният: Ми и ако следващия път дори и да не съм пил стане така че не го вдигна.... сериозно притеснен съм ... и на някой налагало ли му се е да взима виагра
Начи ако стане нещо такова следваш следния план:
Отиваш в тоалетната и започваш да си мачкаш тъшаците в посока обратна на часовниковата стрелка - масажът продължава около 2 - 3 минути. След това започваш да си набиваш чекия, дори и да не ти е станал. Ако и това не помогне - хващап си го с едната ръка и започваш да го пляскаш в другата. След това отиваш при приятелката си и няма да имаш никакви проблеми!
Сигурно говориш сериозно, амааа ми стана супер смешно
а по тематааа пробвай пак, без да пиеш