.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    Sliven

Секс между приятели

Здравейте,
    Интересно ми е да изявите своето мнение по въпроса.
    Познавате се с даден човек от доста време и на един етап пр. на дискотека и двамата искате секс.Но това не пречи на приятелството ви.
    Искам да разбера За или против секс между приятели .... и след това пак да сте в същите си отношения нищо повече ?
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

А това е относиелно нямам такъв случей все още така, че немога да ти отговоря.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

mi...nz az li4no ne bih go napravila.za da spq s nqkoi trqbva da ima ne6to...

Цитирай Първоначално написано от macka123
    mi...nz az li4no ne bih go napravila.za da spq s nqkoi trqbva da ima ne6to...
    Съгласен съм с теб.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    sofia
    рано или късно единият винаги ще задълбо4и 4увствата си и пове4е няма да се приемат като само приятели.. ще се появи ревността, когато единия си намери някой за гадже..изобщо отношенията се усложняват и се рискува приятелството

кво ти пука за нащо мнение за секса между приятели? въпроса е ти наясно ли си с последствията

Град
    Sliven
    Наясно съм и съм го правил.
    Нищи не се промени и чувствата не са се задълбочили и от двете страни
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от mladtehnik
    Наясно съм и съм го правил.
    Нищи не се промени и чувствата не са се задълбочили и от двете страни
    тогава кво ти пука

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    рано или късно единият винаги ще задълбо4и 4увствата си и пове4е няма да се приемат като само приятели.. ще се появи ревността, когато единия си намери някой за гадже..изобщо отношенията се усложняват и се рискува приятелството
    +1
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

az sym absolutno ZA SEXA MEJDU PRIQTELI ) nqma losho prosto imash nujda ako i drugiq ima kakvo vi byrka e xaxa
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    +1
    +1 sas segashnoto mi gadje bqh nai-dobra priqtelka godina i polovina..... no dokato bqhme "priqteli" , ni6to ne se e sluchvalo :P a otnosno temata... ako nqma ni6to mejdu vas...osven priqtelstvo sam..protiv

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Приятел в нужда се познава . .... като ти се е*е отиваш при приятел/ка ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

mm ne mislq che e tochno taka

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Аз съм ЗА...даже май и това ще стане скоро...амааа както и да е

еми според мен няма как след тфа отново да сте си в същите отношения,няа да стане иначе няам нищо против стига да си останем приятели , а не заради един секс да се провали всичко
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Правил съм го, хубаво е.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    честно казано в момента съм пред една точно такава дилема... 6 години приятели и сега започнаха да се заформят интересни случки..та исках да кажа, че доста мисля по този въпрос, но не мисля, че има начин да се получи без чувства... все нещо ще остане, ще е по-различно после... при всички положения поне за малко ще се погледнете през различни очи.. а това стига...
    и ако искаш да запазиш приятелството карай без секс..
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Да правил съм го -супер е и още сме си добри приятели - просто си прекарвате хубаво-лесно е като нямаш еснафско мислене и си по - освободена личност

Град
    pLaZmA wOrLd
    Аз съм ЗА
    имам приятелка която е на 20 а аз на 18
    тя пожела да правим секс и аз се съгласих
    сега не съжалявам защото ме научи на бая работи а и друго си е да правиш секс с по-опитна от теб а не с онези дрисли на по 15

DUUUUUUUUU DU HASSSSSST DU HAST NI6 ...

sex mejdu priqteli ??? cooooool imam mn goteni priqtelki i twa e dobra oferta ............ bah maa mu razme4tah se ....

abe ako im kaja direktno 4e iskam gi liubq dali 6e se nawiqt ...
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Правила съм, готино е, но се пораждат чувства все у единия. Неизбежно е и е кофти, когато не е взаимно, така че внимавай.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на Barbie
    За мен сексът е интимно изживяване единствено и само между партньори със силна емоционална връзка. Не бих могла просто така безцелно да "искам секс". Аз го искам точно с този определен човек, защото е израз на абсолютна физическа и емоционална близост. Така че - не, не възприемам "секс между приятели".

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    spored men ako go napravqt kakto kaza ti 2ma priqteli te nqma da sa vs16nost priqteli 6te ima ne6to po vi66o ot priqtelstvoto im nz nemi se struva redno
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    OUT OF SPACE
    да правя го с най-добрия си приятел без никакви чувства ей така за спорта

az sym absolutno ZA SEXA MEJDU PRIQTELI ) nqma losho prosto imash nujda ako i drugiq ima kakvo vi byrka e xaxa

mnogo dobre kazano....
    CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си