- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между приятели
Незнам .. на мен ми се струва страшно възбуждащо, но случи ли се естественно (както казаха преди мен) ще се зародят чувства и приятелството може да отиде дето се вика "на кино" .. а приятелствата, които имам с момичетата аз .. не искам да развалям за нищо на света .. на мнение съм, че ако просто ей така го правите с приятелите си за "спорта" - не влагате нищо с никого .. не го възприемам, но аз съм си виновен .. все пак всеки си има мнение ..
Да определено и после като те отрежат стаа кофтиПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
аз съм против секс м/у приятели... един път да се опънете и до тук с приятелството ви ... И зависи за кви приятели говориш... ако някви дето ги познаваш от 3-4 месеца ... опъваи и не се притеснявай
Че аз си правя секс с най-добрия ми приятел.......само дето ми е и гадже, любим, партньор....
Вашите гажета не са ли ви приятели? Аз по-добър приятел от него нямам![]()
А сега по-сериозно. За да правя секс трябва да обичам, но не приятелска обич.....смятам, че след като сте добри приятели и се привличате сексуално това си е връзка. Аз особена разлика не намирам.
Ами едвали, все пак сме близки... аз вече избягвам и да си хващам момичета които познавам от доста време за гаджета...![]()
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
никога защото според мен секса е изживяване между хора с дълбоки 4увства пък и е възможно да се разруши връзката между добри приятели които искат да го направят от любов към спорта![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
ъ... това ми беше грешката.. съсипа приятелството ни и пределено не съм за..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Готино е,но може да скапе приятелството.
ако се налага и няма да има проблеми някви що не...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ЭА.
Няма лошо![]()
[size=7][b][u]fosse cos