.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Влюбване?Оби4ане?

Първо се влюбвате и тогава обичате?или направо започваш да обичаш?и каква е разликата според вас???защото има такава? i koga razbirate che obi4ate daden 4ovek??
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    1-во се влюбваш след известно време от връзката ти после при секи различно идва обичта . Когато 2-ма се обичат достатъчно много нищо неможе да ги раздели. Когато обичаш някой ти искаш постоянно да си с него и т.н

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    първо се увличам,после харесвам после мъничко се влюбвам после обичам обичам обичам после малко ми писва,после съм нацяло влюбен после пак си я харесвам,после ми писва и айде чао чао
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ami ..to pri vseki e razli4no az s1m se vlubvala....no do sega nikoi ne s1m obi4ala
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Bikini Bottom
    При мен е първо привличането, след това е харесването, и тогава влюбване. Аз мисля, че човек когато е влюбен той обича. Не мога да ги разгранича двете понятия. :P

Голям фен Аватара на unicorn_f
    РАззбрах че го обичам след като вече 3та година той не ми обръща почти никакво внимание,а аз мисля само за него и нямам търпение да заспя вечер защото знам че на следващия ден ще го видя и поне ще си кажам ЗДРАВеЙ.....

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    РАззбрах че го обичам след като вече 3та година той не ми обръща почти никакво внимание,а аз мисля само за него и нямам търпение да заспя вечер защото знам че на следващия ден ще го видя и поне ще си кажам ЗДРАВеЙ....
    YEAH[/quote]
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

ох .. когато разбрах че съм влюбена в моя постоянно бях в някакво мега лигаво настроение въртях си косата при всяко виждане .. караше ме да се чувствам мн мн щастлива въпреки че тои се даржеше като идиот и никфо внимание не ми обръщаше.. така сичко беше перфектно като в приказка .. всичко беше в главата ми можех да си представям каквото си искам ии знаех че в мислите ми тои никога нямаше да ме нарани да! ох бахти луда крава съм а иначе почнах да го обичам когато прекарах 2 безсънни нощи просто защото трънахме и реалността ми беше много по хубава от сънищата .. тои и се държеше прекрасно с мен ... някак почнах да го чувствам явно малко ми е трябвало

За всеки е различно : )) Аз лично съм много влюбчива и обичлива натура...И при мен чувствата идват доста бързо и е някфо изпушило такова... Разграничавам влюбване от любов (поне на теория) ...с практиката имам малко проблеми : ))

1во се интересувам от човека... после ако случайно ми допадне - допадне, после го харесвам, влюбвам се, (ако е споделено се обичаме) ... накрая се скарваме и кой откъде е ....

Цитирай Първоначално написано от bibo
    първо се увличам,после харесвам после мъничко се влюбвам после обичам обичам обичам после малко ми писва,после съм нацяло влюбен после пак си я харесвам,после ми писва и айде чао чао
    хахаахах +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Ами..според мен влюбването идва след обичта..виждаш някой и почва да те кефи, после тръгвате(примерно) и започваш да се привързваш към него и след това си казваш - Лол за мен този човек е единствен..това вече може да се нарече любов и след това идва момента в който осъзнаваш, че този човек е станал част от живота ти, при това доста важна част и това вече е влюбване..поне при мен е така...Всъщтност не съм сигурна кое идва първо...но според мен е така :}

Ама не сериознуу .. тая тъсачка ползвате ли я изобщоо ?!?!?
    just a kid۵

Голям фен Аватара на sapphirr
    влюбване:момента когато усещаш 4овека до теб по-близо от всякога и си готов за много жертви.оби4аш-когато ве4е си осъзнал първото и си го приел не като задължение,а като нужда да го направиш,както би го направил за себе си.има разлика,която можеш да направиш когато си опитал и от сладкото и от гор4ивото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си