.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Трябва ли?

Трябва ли?

Гаджето ми и най - д0брата ми приятелка учат в един и същ град..и са в едно и също общежитие..заедно са доста често..и много често ме базикат че правят деца, разглеждат камасутра и такива работи..тя ми е приятелка но пак ме дразни и дори само с шегите си... и ме кара да ревнувам(може би напразно)според вас трябва ли да се съмнявам в приятелката ми, защото и преди това тя е ходила с мои гаджета, пак аз с нейни..трябва ли да се стрхувам че тя може да си има нещо общо и с него???
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    O 100% си имат някаква игра

Re: Трябва ли?

Цитирай Първоначално написано от Clara_
    Гаджето ми и най - д0брата ми приятелка учат в един и същ град..и са в едно и също общежитие..заедно са доста често..и много често ме базикат че правят деца, разглеждат камасутра и такива работи..тя ми е приятелка но пак ме дразни и дори само с шегите си... и ме кара да ревнувам(може би напразно)според вас трябва ли да се съмнявам в приятелката ми, защото и преди това тя е ходила с мои гаджета, пак аз с нейни..трябва ли да се стрхувам че тя може да си има нещо общо и с него???
    Без да се обиждаш, ама вие на това Приятелство ли му викате? Аз му викам - общи интереси, а ако се "приятелката" ти намери и гадже, още по - добре Ай, прави си изводите И, да тя те провокира, иска да ти каже, че вече територията е нейна
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    emi pitai go nego de ... ... ama spored men ima ne6too ..... m/y tqx >......
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ако ти е добра приятелка няя се плашиш.Ако ли не,спукана ти е работата.Приятелките са ти приятелки , стига да не ги запознаеш с гажето си.Защото нали знаеш...Когато Си мъж и запознаеш твоята приятелка с най-добрия ти приятел той ще каже ''Да , тя е мила , трябва ми такова момиче''...Когато Една жена запознае приятела й с нейна приятелка , било то най-добрата тя ще си каже на ум ''Да , той е много добър , трябва ми ТОЙ'' ... Усещаш ли тънката разлика

Скайп: doombringer2006

Град
    Bikini Bottom
    Зависи дали ти е "приятелка" или приятелка. (надявам се да ме разбра). Ся аз лично съм за моногамията в рамките на една връзка, но и да поговориш с тях, те няма да ти кажат. А щот се бъзикат така, значи няма нищо м/у тях. Поне така аз предполагам. Мисля, че ще е най-добре да питаш някой друг от общежитието, за да е безпристрастен, и да може да ти отговори конкретно. :P

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Ревността е мнооооого лошо нещо. Не си вгорчавай живота сама.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

ima veroqtnost po toq nachin samo da te izprobvat ama ne mi se vqrva.spored men ima neshto dori i da e malko.ma go ima.opitai se da razberesh ot nqkade,no nqma smisal da gi pitash tqh.vinagi she otrekat

Абе то от бъзика се почва ... А и щом и друг път тя е ходила с твои приятели, пък ти с нейни ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    Сори,че го казвам,но 100% има нещо.Ако все пак тази твоя фр ти е мн добра и мислиш,че не би направила нещо такова,то тогава просто говори с нея за това.
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Град
    Sofiq
    Эадаваш ни въпрос,на който и да искаме не можем да ти отговорим.Съветвам те да поговориш с нея.Щом се съмнтяваш,эначи има някакво основание.Колкото и да си ревнива,надале от нищото ще эапочнеш да ревнуваш и то он най-добрата си приятелка.Хм,каква приятелка ти е ,ако наистина се эадява с приятеля ти?Още повече пък,ако и преди го е правила?Не энам,аэ не мога да приема теэи неща.Но ти каэа,че и ти си ги правила...не энам,вие си се раэбирате явно,но эа мен това е ненормално
    Попринцип си мисля,че щом се шегуват с това,вероятно все от някъде е тръгнало.Тоесто,въможно е настина да се эакачат или направо да си се свалят.де да энам.Ти ги поэнаваш и би трябвало според поведението им да можеш да прецениш.Но аэ предполагам,че наистина има нещо.
    И все пак,эа да иэчистиш всички мъглевини и да се иэясните,съветът ми си е в сила!Говори с приятелката ти,може и с приятеля си да поговориш Няма лошо.Щом се съмняваш,кажи им го.Иначе само ще си се мъчиш и тормоэиш,а това е тъпооо.Или накрая ще ги хванеш в някоя неприлична поэа някъде и ще е още по-кофти
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от satity
    ima veroqtnost po toq nachin samo da te izprobvat ama ne mi se vqrva.spored men ima neshto dori i da e malko.ma go ima.opitai se da razberesh ot nqkade,no nqma smisal da gi pitash tqh.vinagi she otrekat
    absolutno vqrno!
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    O 100% си имат някаква игра
    +1

Говори сериозно с тях, защото така никога няма да си сигурна! Може и да имат няква задявка

Be mai ne ti e mnogo dobra priqtelka shtom e hodila drug puk s tvoi pr.Moje i da si imat neshto , koeto si e dosta kofti.Moje i da sa bazici,ti samata trqbva da razberesh istinata.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Ако ти е добра приятелка няя се плашиш.Ако ли не,спукана ти е работата.Приятелките са ти приятелки , стига да не ги запознаеш с гажето си.Защото нали знаеш...Когато Си мъж и запознаеш твоята приятелка с най-добрия ти приятел той ще каже ''Да , тя е мила , трябва ми такова момиче''...Когато Една жена запознае приятела й с нейна приятелка , било то най-добрата тя ще си каже на ум ''Да , той е много добър , трябва ми ТОЙ'' ... Усещаш ли тънката разлика
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    И според мене има нещо, и дали момчето ти е вярно на теб.Можеш да прегледаш много теми в този сайт,който ще видиш че приятелките в един момент стават предателки, и ти грабват гаджето(любовта на живота както казват някой).

С Уважение Кристиян Димитров.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Напълно те разбирам.Моя приятелка има нещо към гаджето ми,само че условията са малко по-различни.
    Според най-добре ще е да му кажеш как стоят нещата,пък и на нея също.
    Все пак той ти е гадже,а тя най-добра приятелка.Ще те разберат,а ако ли не-късай гаджето и заебавай "приятелката"
    Успех!
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Напълно те разбирам.Моя приятелка има нещо към гаджето ми,само че условията са малко по-различни.
    Според най-добре ще е да му кажеш как стоят нещата,пък и на нея също.
    Все пак той ти е гадже,а тя най-добра приятелка.Ще те разберат,а ако ли не-късай гаджето и заебавай "приятелката"
    Успех!
    Vladoka rulzzz

според мен ако си имаха някаква игра нямаше така спокоино да се базикат с това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си